Vremenska prognoza za Novu godinu

Nova Godina Vremenska Prognoza

Vremenska prognoza za Novu godinu u Beogradu, tj. za doček Nove godine je bitna pogotovu ako slavite na otvorenom. Bilo da je u pitanju slavlje na Trgu u Beogradu ili negde drugde, evo šta o vremenu za Novu godinu kažu meteorolozi.

Sezonska prognoza Republičkog hidrometerološkog zavoda kaže da će srednja minimalna temperatura vazduha u decembru imaće vrednosti iznad višegodišnjeg proseka, pri čemu će njena vrednost u proseku biti viša za oko 1.5ºS u odnosu na višegodišnji prosek. U Beogradu i široj okolini predviđa se vrednost decembarske srednje minimalne temperature vazduha od 1.7ºS.

Srednja maksimalna temperatura vazduha u decembru biće iznad višegodišnjeg proseka, sa vrednostima u proseku višim za oko 1.8ºS u odnosu na višegodišnji prosek. U Beogradu i široj okolini srednja maksimalna temperatura vazduha tokom decembra biće oko 7.4ºS.

Srednja količina padavina tokom decembra biće u granicama višegodišnjeg proseka sa vrednostima u proseku višim za oko 3 mm u odnosu na višegodišnji prosek. U Beogradu i široj okolini srednja decembarska količina padavina iznosiće oko 54 mm.

Vremenska prognoza za Beograd u narednih 7 dana

Vremenska prognoza za doček 2016. godine je bitna pogotovo ako slavite Novu 2016. godinu na Trgu u Beogradu uz bogat novogodišnji program.

Deli