Venecija Nova godina sa posetom Trstu

Venecija Trst Doček Nove Godine

NAPOMENA: Ovaj novogodišnji aranžman se odnosi na prethodni doček. Nemamo informacija da organizator organizuje ovaj program za doček Nove godine. Pogledajte važeća putovanja za Novu godinu.


 

Venecija Nova godina 2016! Venecija je nevesta mora i kraljica Jadrana, grad vode i mostova, raskošne arhitekture i jedinstvenih ambijenata, bogate istorije i posebne atmosfere. Danas se u Veneciji nalazi na 188 ostrva koje razdvaja više od 170 kanala i spaja preko 400 mostova. Posetiti Veneciju znači poći u susret prošlosti i to onom najlepšem i najvrednijem delu,te stoga nije ni čudo što su kroz vekove ali i danas umetnici i intelektualci, pesnici dolazili u Veneciju u potrazi za inspiracijom, ali i da uživaju u materijalnoj i duhovnoj raskoši koju krije ovaj grad.

Venecija je uvek lepa, a u vreme novogodišnjih praznika, veličanstvena. Verona, grad Romea i Julije nam je takoñe omiljena odrednica kada posećujemo ovaj deo Italije. Pre uživanja u lepotama ovih gradova, svratićemo u Trst, a zatim otići na savršeno mesto gde ćemo zadovoljiti uvek prisutnu potrebu za šopingom. Evo kako smo mi to zamislili.

30. decembar 2015 – 03. januar 2016.
5 dana – 2 noćenja
autobusom

1. Dan 30.12. sreda: NOVI SAD – BEOGRAD

Polazak u 20:00h iz Novog Sada, sa parkinga kod Lokomotive, a iz Beograda u 21:30h sa parkinga preko puta Buvlje pijace (Novi Beograd – ugao ulica Jurija Gagarina i Antifašističke borbe. Tačno vreme polaska proveriti u agenciji dva dana pred put). Noćna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju prema Italiji.

2. Dan 31.12. četvrtak: TRST – OUTLET PALMANOVA – NOVENTA DI PIAVE – VENECIJA – NOVENTA DI PIAVE

Jutarnji dolazak u Trst. Panoramski obilazak grada. U podnevnim časovima nastavak putovanja do tržnog centra u blizini, Palmanova koji se sastoji od velikog broja radnji poznatih robnih marki (ženska, muška, dečija i sportska garderoba, igračke, stvari za kuću…). Slobodno vreme za kupovinu. U poslepodnevnim časovima nastavak putovanja do mesta Noventa di Piave – gradića u regiji Veneto, nedaleko od Venecije, gde se preko puta hotela nalazi jedan od većih Outlet centara McArthur Glen Designer. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. U večernjim časovima polazak za Veneciju na doček Nove godine. Po dolasku u luku Punta Sabioni ukrcavanje na brod. Vožnja brodom do venecijanskog pristaništa. DOČEK NOVE 2016. GODINE! U ranim jutarnjim časovima povratak brodom u luku Punta Sabioni. Povratak u hotel. Noćenje.

3. Dan 01.01. petak: NOVENTA DI PIAVE – VERONA – PADOVA – NOVENTA DI PIAVE

Doručak. Nakon doručka mogućnost organizovanja fakultativnog obilaska Verone – grada Romea i Julije. Po dolasku obilazak grada: amfiteatar “Arena”, Trg Bra, Julijina kuća…Slobodno vreme za uživanje i šetnju jednim od najlepših gradova regije Veneto.Nakon obilaska Verone, odlazak do Padove, grada u kome su svoj pečat ostavili umetnici poput ðota i Donatela. Nakon obilaska slobodno vreme. U večernjim časovima povratak u Noventa di Piave. Noćenje.

4. Dan 02.01. subota: NOVENTA DI PIAVE – VENECIJA – BEOGRAD – NOVI SAD

Doručak. Napuštanje hotela. Odlazak u luku Punta Sabioni. Vožnja brodom do venecijanskog pristaništa. Venecija je nekadašnja srednjevekovna Mletačka Republika, izgrađena je na 120 ostrva, ima 177 kanala i oko 400 mostova. Obilazak grada: most Uzdaha, Duždeva palata (nije predviñen grupni ulazak), stubovi zaštitnici grada, crkva Santa Maria della Salute, Trg Svetog Marka, crkva Svetog Marka, toranj Kampanile, most Rialto… Nakon obilaska slobodno vreme. U kasnim poslepodnevnim časovima povratak brodom u luku Punta Sabioni i polazak ka Srbiji. Noćna vožnja kroz Sloveniju i Hrvatsku.

5. Dan 03.01. nedelja: BEOGRAD – NOVI SAD

Dolazak u Beograd/Novi Sad u jutanjim časovima.

 

Cena novogodišnjeg putovanja

 • 119€ (po osobi)
 • U dinarskoj protivvrednosti

Cena novogodišnjeg aranžmana obuhvata

 • prevoz autobusom turističke klase (AC, DVD)
 • smeštaj u hotelu 4* u mestu Noventa di Piave, na bazi 2 noćenja sa doručkom u 1/2, 1/3 sobama (doručak-kontinentalni)
 • razgledanje Trsta i Venecije u pratnji vodiča i poseta tržnom centru Palmanova
 • usluge licenciranog vodiča i organizacije putovanja

Cena aranžmana ne obuhvata

 • obavezno međunarodno putno zdravstveno osiguranje plaća se u agenciji (grupna polisa osiguranja: (grupno: deca do 18god. – 3 €, lica od 18 do 70 godina – 6 Eur, osobe od 70-80 god 12 €)
 • individualne troškove putnika
 • vožnju brodom do Venecije (povratna karta), plaća se na licu mesta
  20 € odrasli / 15 € deca (za Novogodišnju noć)
  15 € odrasli / 12 € deca (za 02.01.2016)
 • fakultativni obilasci i ulaznice

Fakultativni izleti

Verona i Padova – 20 € odrasli / 10 € deca

Popusti i doplate

 • Doplata za 1/1 sobu – 40€
 • Popust za dete do 12 god. sa dve punoplatežne osobe – 10€

Način i uslovi plaćanja

 • U dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke – Banca Intesa na dan plaćanja o prilikom rezervacije akontacija u iznosu od 30%, ostatak najkasnije 15 dana pre puta (gotovinski ili platnim karticama)
 • Prilikom rezervacije akontacija u iznosu od 30%, ostatak u jednakim mesečnim ratama (poslednja rata do 15.04. (decembar, januar, februar, mart i april)). Rate dospevaju svakog 15-tog u mesecu. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi grañana, koji se ispisuju u bodovima. Jedan bod = jedan euro obračunava se po kursu na dan uplate rate po prodajnom kursu Banca Intesa
 • Banca Intesa karticama na 4 rate bez kamate.

Hotel u koji smeštamo grupu (ili sličan iste kategorije)

BASE TO STAY 4* je smešten u mestu nedaleko Venecije, u prelepom italijanskom gradu Noventa di Piave. Ovaj hotel vrhunske usluge i modernog dizajna nudi odličan smeštaj svim svojim gostima. Svaka savremeno dizajnirana soba ima tuš/wc, kablovski internet, AC, fen za kosu. Hotel raspolaže recepcijom 24h, lobijem, restoranom, wi-fi internetom, parkingom, baštom. Gosti mogu da se opuste u salonima hotela Base To Stay, koji se nalaze na otvorenom i unutar objekta. Detaljnije o ovom hotelu možete videti prateći link: Base To Stay.

 

Kalkulacija je rađena na bazi 55 putnika. Minimum za realizaciju fakultativnih programa je 30 putnika. Putnici koji nisu državljani Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju i kroz koje putuju. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Organizator zadržava pravo promene redosleda pojedinih sadržaja u programu. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Rok za prijavu: do popune slobodnih mesta, broj mesta ograničen. Kod autobuskih aranžmana predviñene su pauze radi usputnog odmora na oko 3-4 sata vožnje. Zaustavljanja su na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, a u zavisnosti od uslova na putu i raspoloživosti kapaciteta stajališta. Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviñenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviñenog za obilazak…) Preporuka je da se putnici sa crvenim pasošima sami informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropske unije (potrebna novčana sredstva za boravak, putno zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) na internet stranici Delegacije Evropske Unije u Srbiji ili u ambasadi ili u konzulatu zemlje u koju putuju. Ukoliko putnik ne poseduje dokumenta i finansijska sredstva, agencija Astra Tours 021 doo neće snositi odgovornost zbog eventualnih dodatnih troškova putnika ili u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju Evropske unije.

Kontakt organizatora novogodišnjeg putovanja *

NAPOMENA: Ovaj novogodišnji aranžman se odnosi na prethodni doček. Nemamo informacija da organizator organizuje ovaj program za doček Nove godine. Pogledajte važeća putovanja za Novu godinu.


 

Deli