Venecija Doček Nove Godine 2018. – 5 dana HIT! (Travelland)

HIT! Venecija Nova Godina 2018. – 5 dana

*** 5 DANA – BUS ***

Venecija – grad romantike, uskih kanala, gondola i italijanskih šansona. Grad se nalazi na 118 manjih ostrva u močvarnoj venecijanskoj laguni u venecijanskom zalivu na severu Jadranskog mora. Venecija je ispresecana sa preko 180 kanala, preko kojih prelazi preko 300 mostova, od kojih je najpoznatiji Kanal Grande ili „najduža ulica u gradu“, koji deli Veneciju na dva dela, dužine 3800 metara. Venecija je muzej na otvorenom, sa bezbroj znamenitosti koje vam oduzimaju dah.

 Ponuda: Travelland – Nova godina autobusom > HIT! Venecija Nova Godina 2018. – 5 dana

Program putovanja:

1. dan: 30.12.2017: BEOGRAD

Polazak autobusom iz Beograda (parking preko puta sportskog centra „Milan Gale Muškatirović“ – bivši 25.Maj na Dorćolu) u 19:00 h. Vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju sa usputnim zadržavanjem radi graničnih formalnosti i odmora.

2. dan: 31.12.2017: TRST – PALMANOVA – LIDO DI JESOLO – VENECIJA – LIDO DI JESOLO

Dolazak u Trst u jutarnjim satima, kraća šetnja centrom grada sa obilaskom srpske crkve Sv. Spiridona. Oko podne odlazak u veliki trgovački centar Palmanaova Outlet Village. Popodne dolazak u Lido di Jesolo, smeštaj u hotel i slobodno vreme. U večernjim časovima polazak za Veneciju na doček Nove godine. Po dolasku u luku Punta Sabioni ukrcavanje na brod. Vožnja brodom do venecijanskog pristaništa. DOČEK NOVE 2018 GODINE. U ranim jutarnjim časovima povratak brodom u luku Punta Sabioni. Povratak u hotel. Noćenje.

3. dan: 01.01.2018: LIDO DI JESOLO – PADOVA – VERONA – LIDO DI JESOLO

Doručak. U prepodnevnim časovima mogućnost organizovanja fakultativnog obilaska Padove i Verone. Obilazak Padove, grada u kome su svoj pečat ostavili umetnici poput Đota i Donatela. Nakon obilaska Padove, obilazak Verone: Amfiteatar „Arena“, Trg Bra, Julijina kuća… U poslepodnevnim časovima povratak u Lido di Jesolo. Noćenje.

4. dan: 02.01.2018: LIDO DI JESOLO – VENECIJA

Doručak. Posle doručka napuštanje hotela i odlazak (fakultativno) u Veneciju. Vožnja autobusom do mesta Punta Sabbioni, vožnja brodom – vaporetom do Trga Sv. Marka u Veneciji uz razgledanje venecijanskih ostrva. Razgledanje Venecije uz pratnju vodiča. Venecija nekada srednjovekovna aristokratska (Mletačka) Republika, danas je jedan od najprivlačnijih turističkih gradova u Evropi. Grad izgrađen na 120 ostrva, ima 177 kanala i oko 400 mostova. Razgledanje Duždeve palate i cr. Sv. Marka na veličanstvenom renesansnom trgu Sv. Marka, šetnja uskim trgovackim ulicama ispresecanim kanalima do čuvenog mosta Rialto, mogućnost vožnje gondolom po kanalu. Slobodno vreme. Kasno popodne povratak brodom u Punta Sabbione i nastavak putovanja autobusom prema Beogradu… Noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora…

5. dan: 03.01.2018: BEOGRAD

Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim satima na mesto polaska. (Kraj usluga)

TERMIN PUTOVANJA

FIRST MINUTE

CENA PO OSOBI

30.12.2017. – 03.01.2018.

79 €

99 €

Aranžman se plaća u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu Unicredit banke na dan uplate.

ARANŽMAN SADRŽI:

  • Prevoz turističkim autobusom (klima/video) na navedenoj relaciji,
  • Smeštaj u mestu Lido di Jesolo ili okolini, u nekom od navedenih hotela ili sličnom, kategorije 3* u 1/2 ili 1/2+1 sobama na bazi 2 noćenja sa doručkom (kontinentalni),
  • usluge licenciranog pratioca grupe
  • Troškove organizacije i vođenja aranžmana.

ARANŽMAN NE SADRŽI:

  • obavezno međunarodno putno zdrastveno osiguranje, 375 din (rođeni 2016-1999); 540 din. (rođeni 1998 – 1946.) i 1.130 din. (rođeni 1945 – 1934).
  • Brodsku kartu Punta Sabbione – Venecija – Punta Sabbione – 31.12.2017. – 20 € odrasli, 15 € deca do 12 godina, plaća se vodiču.
  • Brodsku kartu Punta Sabbione – Venecija – Punta Sabbione – 02.01.2018. – 15 € odrasli, 10 € deca do 12 godina, plaća se vodiču.
  • Fakultativni odlazak u Padovu i Veronu – 25 € odrasli, 20 € deca do 12 godina, plaća se vodiču. (MINIMALNI BROJ PUTNIKA 30)

DOPLATE:

  • Doplata za 1/1 sobu je 40%

OPIS I LOKACIJA HOTELA (smeštaj u navedenom hotelu ili sličnom):

HOTEL COLORADO 3*http://www.coloradojesolo.com/

Smešten 50 metara od obale u Lido di JeSolu. Sobe sadrže:  balkon i TV sa satelitskim kanalima, sopstveno kupatilo sa tušem.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

Aranžman se plaća u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Unicredit banke na dan uplate.
Prijava putovanja podrazumeva uplatu od 30% vrednosti aranžmana, a ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja. Sve cene u eurima, navedene u ovom programu putovanja, istaknute su na osnovu i u skladu sa Zakonom o deviznom poslovanju, shodno članu 34. stav 3., kao i način naplate aranžmana, koji se vrši u dinarima po prodajnom kursu poslovne banke organizatora putovanja na dan plaćanja. U slučaju značajnih poremećaja na monetarnom tržištu, kao i većih (pogledati OUP) promena troškova organizacije (goriva, hotela, putarina i slično), cena aražmana podleže promeni.

NAPOMENA ZA FAKULTATIVNI PROGRAM:

Organizator izleta zadržava pravo izmene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta i pojedinih stavki iz programa usled objektivnih okolnosti. U slučaju promena cena goriva, putarina, parkinga, tunela, trajekta, u odnosu na dan izlaska programa, cena je podložna promeni. Fakultativni izleti se plaćaju na licu mesta, isključivo u eurima, lokalnom partneru ili pratiocu grupe. Neophodan minimum od 30 putnika, a u slučaju manjeg broja prijavljenih cena izleta je podložna promeni.

NAPOMENE:
Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.

Preporučuje se putnicima, državljanima Srbije, da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji, www.europa.rs ili u ambasadi, odnosno konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU. U slučaju nedobijanja ili nerealizacije Šengen vize (državljanima zemalja kojima je potrebna), smatra se da putnik odustaje od aranžmana i podleže troškovima otkaza prema članu 12. Opštih uslova putovanja organizatora (skraćeno OUP).

Broj telefona pratioca grupe ili predstavnika će biti dostupan putnicima u momentu izdavanja vaučera, a najkasnije pre otpočinjanja ugovorenog putovanja.

Predviđen raspored privremenog zaustavljanja: predviđeno je na svakih 3 do 4 sata vožnje na usputnim stajalištima, a u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteta stajališta i uslova na putu. U okviru panoramskog razgledanja gradova navedenih u programima putovanja Organizatora nisu predviđene posete enterijera javnih građevina, institucija i spomenika kulture, osim  kada je to posebno naznačeno. Treba uzeti u obzir da postoji mogućnost da neki od sadržaja hotela ne budu u funkciji usled objektivnih okolnosti, kao i da usled državnih ili verskih praznika na određenoj destinaciji neki od lokaliteta, tržnih centara, prodavnica, restorana, muzeja… ne rade. Oznaka kategorije hotela u programu je zvanično utvrđena i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera ili hotelijera, te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate ne mogu biti predmet žalbe. Usled svetske ekonomske krize može doći do opadanja kvaliteta hotelskih usluga, na svim destinacijama, na šta organizator putovanja ne može imati uticaja. Mole se putnici da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi  odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja  putovanja.

Organizator putovanja: Travelland doo, licenca broj OTP 204/2010, izdao APR, Registar turizma, 10.02.2010. godine.
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja agencije Travelland.

AKCIJA

Iskoristite izuzetno povoljne cene za putovanja u evropske gradove. U ponudi su Venecija Prag autobusom

Neverovatna cena ! ! !

Za Vas smo pripremili veliki izbor putovanja Italijaputovanja Češkaputovanja Austrija i još mnogo drugih zemalja. Pogledajte celokupnu ponudu u kategoriji evropski gradovi.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *