Uskladite frizuru sa Vašim karakterom i budite uvek u trendu!

Pred Vam je lista deset trendi frizura za 2018 godinu.

1. Kratka decacka frizura
Za sve smele i hrabre dame! Preporučujemo duže piksi frizure sa zulufima i šiškama.

 2. Bob frizure

Frizura koja nikada ne izlazi iz mode. U godini 2018 poseban akcenat dat je na boji kose. Selena Gomez je najavila novi trend, a to je Nirvana blonde bob frizura. Radi se o prirodno plavoj nijansi koju je nekada imao frontmen grupe Nirvana Kurt Cobain.

3. Razdeljak na sredini
Modni izbor koji odgovara  svim dužinama kose. Naša topla preporuka jer će sve dame vizuelno izgledati mlađe.

4. Duboki razdeljak sa strane
Veliki trend tokom 2017 i 2018 godine. Jednostavna frizura do koje se dolazi jednim pokretom ruku.

5. Slojevite lob frizure
Ukoliko niste voljni da posetite frizera kako bi sredili svoju bob frizuru ne očajavajte pravo rešenje za Vas je izbor duža bob ili lob frizura.

6. Šiške
Ukoliko ste odlučile da promenite izgled kose i skratite šiške, morate znati kakve će najbolje pristajati vašem obliku licaČetvrtasto lice – Ravne šiške sa punjim delom sa strana ili stepenaste šiške na stranu.Okruglo lice – Nežne zaobljene, ali pune šiške ili duge šiške na stranu. Srcoliko lice: šiške na stranu. Ovalno lice: Ravne šiške sa dužim pramenovima sa strane. Malo čelo – Asimetrične kose šiške. Visoko čelo – Polukružne šiške sa pramenovima sa strane koji doitču jagodice.

Šiške koje pristaju svakom obliku lica – Srcolike šiške su varijacija na prethodni tip s malom razlikom što su pramenovi tik iznad nosa nešto duži od onih iznad obrva, tako da kada biste povukle liniju dobile biste srcoliki oblik.

7. Updo frizure
Radi se o polupodignutoj kosi. Izdvojite gornje pramenove ili šiške i vežite ih u punđu ili rep. Ništa lakše i jednostavnije.

8. Duga negovana talasasta kosa
Ko ima dugu kosu treba samo da je neguje. Ko nema može da nabavi umetke ili ekstenzije i da nadogradi kosu jer je ekstra duge talasaste frizure biti u trendu tokom 2018 godine.

9. Ukrasi za kosu
Od dodataka za kosu najviše će se nositi šnale i to sa obe strane, takozvane „scrunchie“ gumice za kosu koje su najčešće svilene ili somotske i trake za kosu koje se provlače kroz rep ili pletenice.

 

10. Rep i pletenice
Nosiće se visoki, niski i „bubble“ repovi, kao i sve vrste pletenica. Pletenice mogu biti na celoj dužini kose ili po jedna ili dve na puštenoj kosi. Budite originalne i slobodno kombinujte sa raznim modnim detaljima u kosi.

 

 

 

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *