Restoran Zlatnik Grand Nova godina 2016

NAPOMENA: Nemamo informacija da ovaj organizator i ove godine organizuje doček Nove godine. Pogledajte važeće novogodišnje ponude za doček u Beogradu.


 

 

U prefinjenom ambijentu, sa dragim ljudima uz dobru muziku i vrhunsku hranu pridružite nam se za doček 2016. godine u restoranu Zlatnik Grand. Zajedno ćemo učiniti da to bude veče za pamćenje i najbolje mesto za doček Nove godine 2016. u Beogradu.

U okviru Beogradskog Sajma – Hala 4 na adresi Bulevar Vojvode Mišića 14 nalazi se Restoran Zlatnik Grand. Zlatnik Grand je prelepi prostor namenjen za svadbe i proslave, koje se održavaju po najvišim standardima.

Elegantnom šarmu našeg restoran svakako doprinosi najlepši pogled na Beograd noću kao i na Novi viseći most, a Vaša Nova 2016. godina u Beogradu biće neodoljiva kada tačno u ponoć budete imali fascinantan pogled na novogodišnji vatromet.

https://youtu.be/kjer7i3Zfds

Muzika za doček

Poco un Poco bend (Hitovi domaće, zabavne i narodne muzike)

Piće

U cenu je uračunato svo domaće alkoholno i bezalkoholno piće tokom cele večeri, a svo strano piće po promotivnim cenama npr. viski Ballantines 0.7l – 2.500 rsd.

Hrana

U cenu ulazi bogata komplet večera:

  • raznoliko i bogato hladno predjelo
  • glavno jelo – mešani roštilj sa prilozima i sezonska salata
  • dezert

Napomena: Postoji mogućnost posnog menija uz prethodnu najavu

Cena za doček

  • Restoransko sedenje 30€ (u zavisnosti od pozicije)

NAPOMENA

  • Za ovu cenu dobijate kompletnu večeru, domaće piće neograničeno tokom cele noći i Vaše sedeće mesto! BEZ DODATNIH PLAĆANJA!
  • Obezbeđen i besplatan parking za sve goste!

Informacije i rezervacije u vezi dočeka 2016

NAPOMENA: Nemamo informacija da ovaj organizator i ove godine organizuje doček Nove godine. Pogledajte važeće novogodišnje ponude za doček u Beogradu.


 

Prilikom kontakta pozovite se na sajt Doček Nove godine. Hvala 🙂

Deli