Restoran Zlatnik Etno doček 2016

NAPOMENA: Nemamo informacija da ovaj organizator i ove godine organizuje doček Nove godine. Pogledajte važeće novogodišnje ponude za doček u Beogradu.


 

Dozvolite da kao Vaši domaćini učinimo da doček 2016. godine bude nezaboravan. Dođite sa prijateljima i kumovima u naš restoran Zlatnik Etno koji odiše toplom i domaćom atmosferom, opustite se i uživajte u dočeku Nove 2016. godine u Beogradu za pamćenje.

Odakle god da dolazite, svi putevi vode ka nama! U okviru Beogradskog Sajma – Hala 4 na adresi Bulevar Vojvode Mišića 14 se nalazi restoran Zlatnik Etno. Zlatnik Etno je divni prostor koji odiše toplom i opuštenom atmosferom, te smo našim gostima “druga kuća”.

Ponoć ćete dočekati razigrani, veseli i opijeni najlepšim pogledom u Beogradu, koji će Vašu i našu Novu 2016. godinu u Beogradu učiniti veličanstvenom.

Restoran Zlatnik Etno ima kapacitet od 120 mesta.

https://youtu.be/kjer7i3Zfds

Muzika za doček

Ozvučena akustika Skadarlijske noći – starogradska muzika

Piće

U cenu je uračunato svo domaće alkoholno i bezalkoholno piće tokom cele večeri, a svo strano piće po promotivnim cenama npr. viski Ballantines 0.7l – 2.500 rsd.

Hrana

U cenu ulazi bogata komplet večera:

  • raznoliko i bogato hladno predjelo
  • glavno jelo – mešani roštilj sa prilozima i sezonska salata
  • dezert

Napomena: Postoji mogućnost posnog menija uz prethodnu najavu

Cena za doček

  • Restoransko sedenje 30€, 35€ i 40€ (u zavisnosti od pozicije)

NAPOMENA

  • Za ovu cenu dobijate kompletnu večeru, domaće piće neograničeno tokom cele noći i Vaše sedeće mesto! BEZ DODATNIH PLAĆANJA!
  • Obezbeđen i besplatan parking za sve goste!

Informacije i rezervacije u vezi dočeka 2016

NAPOMENA: Nemamo informacija da ovaj organizator i ove godine organizuje doček Nove godine. Pogledajte važeće novogodišnje ponude za doček u Beogradu.


 

Prilikom kontakta pozovite se na sajt Doček Nove godine. Hvala 🙂

Deli