Restoran Grand Hall 2015

Grand Hotel Zlatnik Doček Nove Godine

Doček Nove godine 2015 u restoranu Grand Hall – uz obezbeđen parking za svakog gosta

 

Restoran Grand Hall koji se nalazi na samo 4 km od centra grada, na Makiškoj strani Ade Ciganlije u neposrednoj blizini klub Red Shoes Cafea, kafane Sipaj brate i restorana Lovačka priča. Predivan ambijent koji je sa ukusom okićen, okružuje restoran Grand Hall, koji je izmešten iz beogradske vreve za doček Nove godine. Prelepo okruženje, uz živu muziku i ljubazno osoblje, raznovrsnu hranu i neograničeno piće, učiniće da se i vi osećate grandiozno. Naš bend je poznat po sjajnoj atmosferi koju pravi na dočeku Nove godine, proslavama i svadbama. Naš restoranski doček će Vam bez sumnje ostati u najlepšem sećanju.

Restoran Grand Hall doček 2015 u Beogradu
Naš poseduje salu izuzetne topline pravouganog oblika sa podijumom za igru. Grand Hall je potpuno novi prostor, opremljen po najvišim ugostiteljskim standardima sa profesionalnim sistemima grejanja i ventilacije, modernom kuhinjom, adekvatnim ozvučenjem i rasvetom i predivnim enterijerom u kome ćete se osećati potpuno ugodno. Uigrano osoblje našeg restorana ispuniće sve zadatke sa zadovoljstvom kako bi ste vi proveli najluđu noć u veselju koje će te pamtiti bar do sledeće Nove godine.

Grand Hall ima kapacitet od 400 sedećih mesta* gde se cena kreće od 30€ do 40€ po osobi.
*obezbeđen parking za sve goste

https://youtube.com/watch?v=gv-o6JqQvBw

Hrana
U cenu ulazi kompletna večera sa konobarskom uslugom
(raznoliko i bogato hladno predjelo, a kao glavno jelo – mešani roštilj sa prilozima I sezonskom salatom).
Piće
Neograničena konzumacija svog domaćeg, alkoholnog i bezalkoholnog pića tokom cele večeri. Uz konobarsku uslugu, a svo strano piće po promotivnim cenama Npr. Viski Ballantines 0.7 1999 dinara.

Grand Hall mapa

 

Informacije i rezervacije za doček

Info:

Ova ponuda se odnosi na prethodnu godinu i više ne važi.
Očekujemo da nam organizatori dostave ponudu za ovogodišnji doček.
Hvala na razumevanju.

Adresa: Obrenovački put 17

Prodaja karata u restoranu svakog dana od 15-21h

Deli