Red Shoes Cafe Ada Ciganlija 2015

OBAVEŠTENJE: Ova ponuda je za neku od prethodnih godina. Pogledajte ponudu za Doček Nove godine 2016. u Red Shoes Cafe na Adi Ciganliji.

 

Novogodišnji doček je rasprodat već deset godina unazad – 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015… Budite i Vi deo najbolje novogodišnje žurke u gradu!

 

Već godinama se trudimo da opravdamo poverenje koje nam ukazujete vašim prisustvom! Celogodišnji rad krunišemo najluđom žurkom u gradu! Ukoliko niste do sada imali priliku, mislimo da je pravi trenutak da se uverite u to!!!!!

Proverite zašto se doček kod nas rasproda mnogo pre najluđe noći…
i tako godinama unazad!!

 

Muzika:

Okršaj bendova, dva benda – dva nivoa
Andrea i Profesori u okršaju!

 

Piće:

Ponuda pića podrazumeva neograničenu konzumaciju svih vrsta stranih i domaćih pića:
Ballantine’s, kokteli, strana vodka, strani džin, tequila, martini, više vrsta rakija, vinjak, pelinkovac, kvalitetna vina, piva, sve vrste sokova gaziranih i negaziranih, vode…

Piće će usluživati dovoljan broj konobara! (usluga je besplatna)!

Hrana:

U novogodišnjoj noći pružićemo Vam neograničenu konzumaciju hrane sa švedskog stola, koji će biti postavljen na četiri lokacije.

Švedski sto će biti neprekidno dopunjavan tokom večeri!

Ponuda hrane podrazumeva topla i hladna predjela, selekcije narezaka, selekcije sireva, vezane salate, sveže salate, bruskete, rolnice, više vrsta pita, više vrsta mesa sa roštilja, koktel roštilj, piletinu u sosu, riba, veliki izbor posne hrane…

[pullquote-right]Info i rezervacije:

OBAVEŠTENJE: Ova ponuda je za neku od prethodnih godina. Pogledajte ponudu za Doček Nove godine 2016. u Red Shoes Cafe na Adi Ciganliji.
*prilikom kontakta pozovite se na sajt Doček Nove godine[/pullquote-right]

Ova ponuda se odnosi na prethodnu godinu i više ne važi.
Očekujemo da nam organizatori dostave ponudu za ovogodišnji doček.
Hvala na razumevanju.

Cena:

24€

Deli