Provedite novogodišnju noć 2018 u restoranu Ribarac, Novi Sad

Provedite novogodišnju noć 2018 na Ribarskom ostrvu u prijatnom ambijentu našeg restorana Ribarac. Očekuje vas kvalitetan muzički program, sjajna atmosfera, tradicionalno bogata trpeza i širok izbor pića.

RESTORAN RIBARAC

Restoran Ribarac je mesto gde ćete osetiti šarm, spontanost i lepotu uživanja. Elegantno namešten i impresivan u svakom pogledu, kapaciteta od 200 do 500 mesta, i baštom kapaciteta do 150 mesta može biti prilagođen da savršeno odgovori svim Vašim potrebama kao što su: svadbene svečanosti, prijemi, porodične proslave, kokteli i sl. Restoran Ribarac je moguće prilagoditi potrebama i manjih svadbi i svečanosti prema željama gostiju. Parking prostor od 300 mesta omogućava svakom gostu da bezbrižno provede vreme u restoranu. Ljubazno osoblje će učiniti sve da trenuci provedeni u restoranu Ribarac budu zaista prijatni i nezaboravni. Vrhunska hrana i usluga su dovoljni razlozi zbog kojih ćete se uvek rado vraćati u naš restoran.

ORGANIZACIJA PROSLAVA

Planiranje posebnih događaja, kao što su venčanja ili godišnjice, počinje od izbora mesta događaja. Turističko naselje koje nudi tri sale kapaciteta od 50 do 500 mesta, smeštaj u bungalovima kategorisanim sa 4*, vrhunsku hranu i uslugu, učiniće vašu proslavu savršenom. Sale su centralno klimatizovane i po potrebi opremljene profesionalnom rasvetom. Gratis mladenački apartman, dekoracija sale, utvrđen protokol dešavanja, kao i šema sedenja, samo su neki od detalja kompletne organizacije svadbe. U skladu sa vašim zahtevima, formiramo svečani meni.

Muzički program: Rusija Bend

Cena: 60 eura

U cene uključeno: kompletan meni (predjelo, glavno jelo, dezert, drugo glavno jelo), širok izbor pića u neograničenim količinama, muzički program, obezbedjen parking.

 

 

Deli

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *