Provedite novogodišnju noć 2018 u restoranu Alaska Barka, Novi Sad

Provedite novogodišnju noć 2018 na Ribarskom ostrvu u prijatnom ambijentu u našem restorana Alaska Barka. Očekuje vas kvalitetan muzički program, sjajna atmosfera, tradicionalno bogata trpeza i širok izbor pića.

RESTORAN ALASKA BARKA

Restoran je funkcionalno spojen sa Alaskom Terasom. Specifičan je po svom prelepom enterijeru od drveta u brodskom stilu. Jedan je od najkarakterističnijih restorana u Novom Sadu i okolini. Kapacitet restorana je 200 mesta. Namenjen je za organizaciju banketa, svadbenih veselja, rođendana, krštenja, korporativnih i ostalih proslava. Klimatizovana sala, nezavisna ventilacija, kao i mogućnost podešavanja nivoa osvetljenja garantuju prijatan boravak u restoranu.

ORGANIZACIJA PROSLAVA

Planiranje posebnih događaja, kao što su venčanja ili godišnjice, počinje od izbora mesta događaja. Turističko naselje koje nudi tri sale kapaciteta od 50 do 500 mesta, smeštaj u bungalovima kategorisanim sa 4*, vrhunsku hranu i uslugu, učiniće vašu proslavu savršenom. Sale su centralno klimatizovane i po potrebi opremljene profesionalnom rasvetom. Gratis mladenački apartman, dekoracija sale, utvrđen protokol dešavanja, kao i šema sedenja, samo su neki od detalja kompletne organizacije svadbe. U skladu sa vašim zahtevima, formiramo svečani meni.

Muzički program: Tamburaški orkestar Još ovu noć

Voditelj programa: Nataša Ilić

Cena: 60 eura

Kontakt za sve informacije i rezervacije:

TELEFON

+381 21 466 978

 E-MAIL

recepcija@ribarskoostrvo.rs

   

Deli

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *