Novogodišnji gala koncert „Deset veličanstvenih“ 17.decembar u Sava Centru

Dečja filharmonija, svake godine u decembru tradicionalano priređuje Novogodišnji gala koncert – Zimska muzička čarolija, namenjen ljubiteljima klasične muzike svih generacija. Ovo će biti jubilarni, deseti koncert: „Deset veličanstvenih“ na kome predstavljamo hitove Dečje filharmonije – najpopularnije kompozicije različitih žanrova koje su izvođene svih proteklih godina na brojnim koncertima, i koji će pratiti jubilarno CD izdanje.

Pored popularne klasike, Strausa, Ofenbaha, Betovena, Baha, na repertoaru će biti i muzika iz filmskih hitova poput Star wars, Frozen, Indiana Jones, Pirati sa Kariba, Marry Popins.. ali i domaći prepoznatljivi pop hitovi, kao i tradicionalne pesme, dok će orkestrom dirigovati Ljubiša Jovanović. Ovogodišnju “čaroliju” će upotpuniti i operska pevačica Katarina Jovanović, što će biti prava muzička poslastica.

Svake godine Dečja filharmonija predstavlja i svoje nove soliste, mlade muzičare i dobitnike brojnih nagrada na domaćim i svetskim takmičenjima; a ove godine ćemo imati prilike da vidimo i prvu generaciju solista, koji sada studiraju na prestižnim akademijama širom sveta.

Dečja filharmonija je tokom proteklih deset godina prepoznata kao jedinstven brend u kulturi regiona, koji je inicirao kulturnu razmenu i druženje najmlađih. Isto tako, svojim atraktivnim koncertima na otvorenom, poput nastupa na Tašmajdanu u okviru manifestacije „Noć muzike“, pred 10.000 ljudi u publici i još 5.000 onih koji su ostali ispred kapija Tašmajdana, Dečja filharmonija pokrenula je talas sličnih manifestacija i doprinela popularizaciji klasične muzike među mlađom publikom.

Zato ne propustite Novogodišnji gala koncert, jedinstveni praznik muzike i najlepši način da se isprati stara i otpočne nova 2018 godina, uz mlade muzičke virtuoze i zvuke najlepših dela muzičke riznice.

Ulaznice za novogodišnji gala koncert „10 veličanstvenih“ po ceni od 7001.000 i 2.000 dinara možete nabaviti na blagajni Sava Centra i preko prodajne mreže Eventima.

Takođe, možete podržati rad Dečije filharmonije kupovinom donatorskih ulaznica u tri gategorije: GOLD – 12.000 din, SILVER – 6.000 din i
BRONZE – 3.500 din. Kupovinu obavljate uplatom na tekući račun: 205-125627-52 kod Komercijalne banke u korist Fondacije Deca Deci. Za više informacija o tome kontakt telefon je: 0643026412.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *