NOVOGODIŠNJA ALTERNATIVA: ExKLUZIVNA BeoGRADSKA ŽURKA!

Gradska ekipa se više ne pita gde dočekuje Novu 2017. godinu. Od prošlogodišnjeg dočeka ustanovljeno je da je najbolja žurka na vrhu zgrade bivšeg Kluza, u srcu Beograda!

Biće exKLUZivno i ovoga puta uz najekskluzivniji program u gradu!

Muzika za doček

U Novogodišnjoj noći biće SRCE na terenu zahvaljujući prazničnom nastupu grupe ARTAN LILI, a Beograd će protresti i groznica novogodišnje večeri koja će probuditi dobri duh starog Beograda – zahvaljujući nastupu grupe VESELE OSAMDESETE koja će za ovu priliku izvesti uživo najveće hitove domaćeg popa i roka osamdesetih, od Olivera Mandića i Denis & Denis do Prljavog Kazališta i Šarla Akrobate u njima svojstvenom pop punk maniru. Ako su ’60-te bile „vrele“ a ’70-te „lude“, a ’80-te… i dalje se prepričavaju! I tek će nakon exKLUZivne novogodišnje žurke koja se priprema za 31. decembar na vrhu Masarikove 4!

ExKLUZivna novogodišnja žurka ne podrazumeva samo live nastupe – na jednom mestu, u mnogo kvadrata, na žurci za koju se prošle Nove godine tražila karta više, Beograđane i sve goste prestonice očekuje i DJ stage sa bogatim muzičkim programom – prazničnim, raspevanim i plesnim! Uroš Đurić i Srdjan Žika Todorović sada se već mogu smatrati rezidentima exKLUZIvne novogodišnje žurke! Prepoznatljive gradske face ponovo će svojim didžej performansom zapaliti gradsku ekipu, a za pultom će im se pridružiti Pavle Veljković i Dada Selectah!

I to nije sve, jer uskoro ćemo moći da vam predstavimo još atraktivnih bendova i DJ-eva koji će se pridružiti najboljoj gradskoj novogodišnjoj žurci!

Cena dočeka 2017

OGRANIČENI PROMO KONTIGENT ULAZNICA SA 55% POPUSTA, PO CENI OD 1200 DINARA JE U PRODAJI PREKO MREŽA Eventim Serbia & DD Tickets!!!

Prošle godine su sve ulaznice bile rasprodate 5 dana pre žurke, zato iskoristite popust i obezbedite ulaznice na vreme jer će njihova cena rasti kako se približava nova godina!

Deli