Nova godina 2018. Kraljev trg – Zlatibor

Doček Nove godine je jedan od najmasovnijih zabavnih događaja koji se organizuje na Zlatiboru. I ove godine organizovan je čuveni zlatiborski doček na Kraljevom trgu. Program počinje dva dan pre dočeka kao zagrevanje za najluđu noć!

Zlatibor će tokom predstojećih novogodišnjih praznika 2018. svojim gostima ponuditi vrhunski zabavni program. Biće to na jednoj od  najposećenijoj i najlepših planini još jedna Nova godina za pamćenje.

Ove godine će program biti sadržajniji nego predhodnih biće organizovano čak četiri izuzetna koncerta na otvorenoj pozornici na Kraljevom trgu.

Praznična euforija na pozornici kraj „Zlatnog bora” počinje: 

29. decembra uveče na Kraljevom trgu kada će se održati  koncert „Riblje čorbe”, kao poklon Zlatiboru od subotičke kompanije „Pionir” (vlasnika hotela „Tornik”) povodom 100 godina postojanja.

30. decembra uveče pred publiku na otvorenom izlazi Toni Cetinski.

Za doček Nove 2018. godine na Kraljevom trgu je predviđen koncert Jelene Tomašević, a najluđu noć će uveličati i nastup trubačkog orkestra Marka Gligorijevića kao i raskošan vatromet.

Zanimljivo će  biti i 1. januara kada nastupa na sceni „Leksington bend”.

Organizatori ovih programa, opština Čajetina i Turistička organizacija Zlatibor, obećavaju sjajan provod i pozivaju sve ljubitelje prirode i dobrog provoda da im se pridruže i dožive nezaboravne trenutke!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *