Nova godina 2016. u Budimpešti za 25 evra

Budimpešta Doček Nooove Godine

NAPOMENA: Ovaj novogodišnji aranžman se odnosi na prethodni doček. Nemamo informacija da organizator organizuje ovaj program za doček Nove godine. Pogledajte važeća putovanja za Novu godinu.


 

Nova godina u Budimpešti glavnom gradu Mađarske. Grad je stvoren 1873. godine od Budima, Obudima i Pešte, na tlu gde je nekad bilo Panonsko more. Broji oko 2 miliona stanovnika. Dunav razdvaja grad na Budim i Peštu. Budim-brdoviti deo, koji je šarmantnija i starija oblast, u čijoj atmosferi doprinose kaldrmisane ulice, male živopisne kuće i srednjovekovna kultura.

Pešta je smeštena na prostranom i ravnom terenu i ona je komercijalna oblast. Odlikuje se modnim radnjama i širokim bulevarima. Ono što karakteriše Budimpeštu jesu mostovi, koji su bili srušeni u II svetskom ratu, pa su ponovo sagrađeni.

2 DANA/BEZ NOĆENJA – BUS PREVOZ
Polazak 31.12.2015 / Povratak 01.01.2016

 

1. DAN: BEOGRAD – BUDIMPEŠTA (31.12.2015)

Polazak iz Beograda sa parkinga preko puta „Buvlje pijace“ na Novom Beogradu (ugao ulica Jurija Gagarina i Antifašističke Borbe) u 05h.

Budimpešta: dolazak u podnevnim časovima. Panoramsko razgledanje grada sa stručnim vodičem (Trg Heroja, Andraši bulevar, Opera, Baletski institut, Ruzveltov trg, lančani most Sečenji, Ribarski bastioni, crkva Sv. Mateje, Citadela, kraljevski dvorac, most Eržebet, ulica Vaci). Slobodno popodne. Mogućnost fakultativne vožnje brodom po Dunavu.

DOČEK NOVE 2016 GODINE – na trgu u Budimpešti. SREĆNA NOVA GODINA!!!

2. DAN: BUDIMPEŠTA – BEOGRAD

U ranim jutarnjim časovima polazak (oko 02h) za Beograd. Dolazak u Beograd u prepodnevnim časovima. Kraj usluga.

 

Cena novogodišnjeg aranžmana

 • 25€
 • Aranžman plativ isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Alpha bank na dan uplate

Novogodišnji aranžman obuhvata

 • Prevoz autobusom visoke turističke klase na relacijama navedenim u programu (u slučaju manjeg broja putnika, postoji mogućnost prevoza turističkim mini busevima)
 • Razgledanja i obilaske prema programu
 • Usluge licenciranog pratioca grupe tokom putovanja
 • Troškove organizacije putovanja

Aranžman ne obuhvata

 • Međunarodno zdravstveno osiguranje (za osobe do 19 godina 256,00 dinara, od 19 do 70 godina 385,00 dinara i od 70 do 86 godina 771,00 dinara)
 • Fakultativne programe: Vožnja brodom 15 €
 • Minimum za realizaciju fakultativnih programa je 25 putnika

Načini plaćanja

 • Gotovinski: 30% prilikom rezervacije ostatak najkasnije 5 dana pre početka aranžmana
 • Putem kreditnih kartica (VISA, VISA ELECTRON, DINA CARD)

VAŽNO: Upozoravaju se putnici da zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, ne postoji mogućnost zadržavanja autobusa na graničnom prelazu radi regulisanja povraćaja sredstava po osnovu TAX FREE, pa Vas molimo da to imate u vidu Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.

Aranžman rađen na bazi minimum 40 putnika.

NAPOMENA: Ovaj novogodišnji aranžman se odnosi na prethodni doček. Nemamo informacija da organizator organizuje ovaj program za doček Nove godine. Pogledajte važeća putovanja za Novu godinu.


Deli