Nova godina 2016. u Beču za 39 evra

Beč Doček Nove Godine

NAPOMENA: Ovaj novogodišnji aranžman se odnosi na prethodni doček. Nemamo informacija da organizator organizuje ovaj program za doček Nove godine. Pogledajte važeća putovanja za Novu godinu.


 

Nova godina 2016. u Beču centru moćne carevine, sa dvorcima Hofburg i Šenbrun, raskošnim palatama Belvedere i Švarcenberg, španskom školom jahanja, katedralom Sv. Stefana i ne manje atraktivnom Karlovom crkvom, dvorskim i gradskim parkom, državnom i nacionalnom operom i teatrom, čuvenim poslastičarnicama, kafanama i pivnicama, jedinstvenim točkom u Prateru, grad lepršavih valcera, stvaralaštva Mocarta, Betovena, Hajdna, Štrausa, pleni svojom raskošću i ne ostavlja posetiocu ni jedan neispunjen trenutak.

Beč je grad sa istorijom dugom četiri milenijuma i predstavlja jedno od najstarijih metropola Evrope koji vekovima je kreirao politiku kontinenta. Ovaj carski grad i mesto ukrštanja različitih kultura, bio je sedište imperatora Svetog rimskog carstva, prestonica Austro-Ugarske monarhije, a krajem XIX veka četvrti grad po veličini na svetu (2 miliona stanovnika).

Polazak: 30.12. / Povratak: 01.01.2016.

1.DAN: BEOGRAD

Polazak iz Beograda u 22:00h sa parkinga preko puta “Buvlje pijace“ na Novom Beogradu (ugao ulica Jurija Gagarina i Antifašističke Borbe). Noćna vožnja kroz Mađarsku i Austriju.

2.DAN: PARNDORF – BEČ

Dolazak u Parndorf outlet centar u prepodnevnim časovima. Slobodno vreme za šoping. Nastavak putovanja do Beča. Panoramski obilazak Beča: Obilazak zgrade državne Opere, zgrade Parlamenta, Trga Marije Terezije, zgrade Burgteatra, zgrade dvorca Hofburg, Belvedere, zatim centrom grada do glavne ulice Kertner strasse i katedrale Stephansdom. Slobodno vreme. DOČEK NOVE 2016 GODINE – na trgu u Beču.

SREĆNA NOVA GODINA!

3. DAN: BEČ – BEOGRAD

U ranim jutarnjim časovima (oko 02:30h) polazak ka Srbiji. Dolazak u Beograd – prepodnevnim časovima.

 

Cena novogodišnjeg aranžmana

 • 39€
 • Aranžman je plativ isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Alpha bank na dan uplate

Novogodišnji aranžman obuhvata

 • Prevoz autobusom visoke turističke klase na relacijama navedenim u programu (u slučaju manjeg broja putnika, postoji mogućnost prevoza turističkim mini busevima)
 • Razgledanja i obilaske prema program.
 • Usluge licenciranog pratioca grupe.
 • Troškovi organizacije programa.

Aranžman ne obuhvata

 • Fakultativne programe
 • Međunarodno zdravstveno osiguranje (za osobe do 19 godina 256,00 dinara, od 19 do 70 godina 385,00 dinara i od 70 do 86 godina 771,00 dinara)

Načini plaćanja

 • Gotovinski: 30% prilikom rezervacije ostatak najkasnije 5 dana pre početka aranžmana
 • Putem kreditnih kartica (VISA, VISA ELECTRON, DINA CARD)
 • Odloženo plaćanje u dve mesečne rate do 15.02.2016. godine čekovima građana (deponovanje min. 10 dana pre početka aranžmana)

VAŽNO: Upozoravaju se putnici da zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, ne postoji mogućnost zadržavanja autobusa na graničnom prelazu radi regulisanja povraćaja sredstava po osnovu TAX FREE, pa Vas molimo da to imate u vidu Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.

Aranžman rađen na bazi minimum 40 putnika.

NAPOMENA

Organizator putovanja ima pravo otkaza novogodišnjeg putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska.

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja TA „Banbus“

Kontakt organizatora novogodišnjeg putovanja *

NAPOMENA: Ovaj novogodišnji aranžman se odnosi na prethodni doček. Nemamo informacija da organizator organizuje ovaj program za doček Nove godine. Pogledajte važeća putovanja za Novu godinu.


 

Deli