Mikser House – LOVE REVOLUTION 2016 – 80’s, EDM, Sajsi MC, Sevdah Baby

Mikser House LOVE revolution Doček Nove Godine

NAPOMENA: Nemamo informacija da ovaj organizator i ove godine organizuje doček Nove godine. Pogledajte važeće novogodišnje ponude za doček u Beogradu.


 

U godini koja se bliži kraju, bilo je mnogo više loših nego lepih vesti u celom svetu. Upravo zato baš 31. decembra, na dočeku Nove 2016. godine u Mikser House, želimo da afirmišemo neki lepši, bolji, pravedniji i srećniji svet zasnovan na apsolutnim vrednostima solidarnosti, pravde, ljubavi i tolerancije.

LOVE REVOLUTION je nastao udruženim snagama ekipa Mikser House-a, Mikser Gardena i WB Community-a. To je ekipa koja je poslednjih par godina zadužena za pozitivnu energiju u Savamali i koja ovoga puta zajednički priprema bogat novogodišnji program.

Muzika za doček

Osvrnućemo se na ovogodišnji izuzetno uspešni i posećeni koncept Mikser Gardena – “Back to the 80”, koji će predstaviti hitove iz ove zlatne decenije dvadesetog veka, zatim EDM koncept WB Community-a, ekipe koja u Mikser House-u jednom mesečno pravi žurke o kojima se priča i u Njujorku, a fantastičnu atmosferu upotpuniće i živi nastup ikoničnih Sajsi MC i Sevdah Baby & Djixx.

Cena

  • 1200 din – PROMO CENA (prvih 300 karata)
  • 1500 din – II kontigent (700 karata)
  • 2000 din – na samom ulazu 31-og decembra

Karte dostupne u Mikseru (12h – 20h) i ostalim prodajnim mestima Gigs Tix-a.

Informacije i rezervacije u vezi dočeka 2016

NAPOMENA: Nemamo informacija da ovaj organizator i ove godine organizuje doček Nove godine. Pogledajte važeće novogodišnje ponude za doček u Beogradu.


 

 

Određen broj sofa se mogu rezervisati za ekipe od 3 do 8 ljudi po ceni od 50 evra po sofi. (+regularna karta)

Stolove nije moguće rezervisati, savet je da dođete što ranije, s obzirom na brojnost gostiju koje očekujemo.

* Deo prihoda od karata i prodaje party aksesoara ide u humanitarne svrhe za borbu protiv nasilja nad ženama i decom.

Deli