Ljubavni horoskop za 2018 godinu

Pred vama je još jedna nova godina a sa njom i nova ljubavna iskušenja. Saznajte šta su vam zvezde namenile za novu 2018 godinu, da li će opstati vaša veza, da li ćete konačno naći idealnog partnera ili ćete najzad izaći iz veze koja vam već duže vreme ne prija.

Ovnovi će u 2018. godini pokazivati vrlo jasan put u svom ljubavnom životu. Bolje ćete razumeti svog partnera ili supružnika. Za neke od vas bi to bio kraj puta u dugom i nesrećnom odnosu, dok bi za druge to bio sladak početak. Ako ste već u vezi, sada će se tokom godine povećati osjećanja i strast koji su vezani za vašeg partnera.

Sada biste mogli kontrolisati svoje emocije i zadržati partnera pod kontrolom. Između marta i juna, neki od vas bi mogli ući u dublju vezu ili jednostavno – drugu fazu? Međutim, ne dajte obećanja u koja niste sigurni.

Odnosi će biti prilično intenzivni, i u tom slučaju budite odgovorni i donosite odluke na osnovu vaše savesti. Nešto što vam je u prošlosti nanosilo bol kao i loše emocije nestaju i bićete slobodni.

Ljubavni život Bikova u 2018. biće u harmoniji. Ovo će biti period sjajnog spokojstva i bogatih iskustava u vašem ljubavnom životu. Za neke od vas ljubav će biti glavni prioritet u životu, dok će za neke Bikove to biti totalno gubljenje vremena i energije. Vaša osetljivost ili održava vaše veze ili ih odbacuje od sebe.
Sredina godine bi mogla doneti potencijalne partnere u vaš život. Pustite vaše krivice i grehe iz prošlosti i gledajte u budućnost. Za one koji su već u vezi, ovo je period kada bi vaše veze bile ojačane kako biste izdržali test vremena i sudbine. Ove godine vi ćete osećati snažnu potrebu da zadovoljite svog partnera više nego ikad. Nastavite i uživajte. Planete ljubavi su u vašu korist, a ove godine će u vašoj ljubavi prevladati harmonija.

Ljubavni život Blizanaca ove godine biće pun energije i ukusa. Jupiterova pozicija će vam pomoći da se poboljšate emocionalno i imaćete više entuzijazma u vašem ljubavnom životu. Pojedinci bi mogli da povećaju nivo privlačnosti da bi se suočili sa suprotnim polom. Vaš društveni život se sada proširuje kako bi se poboljšao vaš ljubavni život. Ne bojte se da se pokažete kao potencijalni partner.
Ove godine bi u vašoj ljubavi moglo biti puno strasti, zadovoljstva i senzualnih poteza. Međutim, neki od vas bi mogli zameriti svojim partnerima u smislu da vaša osećanja nisu uzvraćena. Zatim, postoje i oni Blizanaci koji bi mogli biti uhvaćeni između dva paralelna odnosa. Da biste izbjegli dalje komplikacije, bolje je periodično smanjujete tenzije u vašim odnosima. Krajem godine može se svašta desiti, razdvajanje, pomirenje i preokreti, okretanje vašoj ljubavi.

Rakovi će u 2018. biti svedoci emocionalnog preokreta u njihovom ljubavnom životu. Odnosi u kojima ste sada začiniće vaš život nabolje i podići na novi nivo. Pratite svoje instinkte i savest kada se bavite spornim pitanjima u svojoj ljubavi. Govorite i pustite da razgovarate sa svojim partnerom kako biste ostvarili transparentnost u svojim odnosima. Nestrpljenje i otkrivanje grešaka za sada ne bi bilo korisno tokom godine u odnosu na vašu ljubavnu vezu.

Držite kontrolu nad onim što radite, jer možete povrediti osećanja vašeg partnera u toku godine. Držite svoje želje i senzualne emocije pod kontrolom i pokušajte da razumete osećanja svog partnera. Neki od vaših dugoročnih snova kada je ljubav u pitanju, sada će se materijalizovati, a vi budite sigurni da su vaši snovi realni, a ne samo utopija. Nekima od vas je bilo teško da se odlučite između više partnera koje ste imali u vidu. Kraj godine će vam doneti puno hrabrosti i dodati vam šarma da biste mogli privući i ključne potencijalne partnere za život.

Ljubavni život Lavova će biti prilično fenomenalan ove godine. Pojedinci i oni koji su već u vezi biće svedoci velikih promena u njihovom ljubavnom životu. Saturn i Jupiter će dodatno poboljšati vašu senzualnu i osjetljivu stranu. Iako je vaša ljubavna oblast ponekad bolna, dobitci će biti dugotrajni. Pokušajte da promenite način izražavanja ljubavi jer bi to moglo da doprinese vašim potencijalima da dovedete moguće partnere u svoj krug.

Povremeno mora biti napravljen kompromis sa vašim partnerom da bi vam doneo dovoljno romanse u vaš život. Ne dozvolite da sestvori jaz između vas i vašeg partnera. U ovoj godini će biti bezbroj romantičnih susreta, na vama je da odabetere pravi izbor.

Device će u 2018. godini imati okruženje pogodno za unapređenje svojih ljubavnih odnosa. Device koje su još same mogli bi da u ovoj godini pronađu romansu i ljubav koju su želeli. Neki erotski i senzualni trenutci su na vidiku. Vaše emocije će biti pod kontrolom većim delom godine, a vaša ljubav će biti jača nego ikada.

Device bez partnera imaju priliku da se upoznaju sa ljubavlju svog života u ovom vremenskom periodu. Nivo privlačnosti između vas će biti sjajan, što bi moglo da vas veže za ceo život. Odnosi koji započnu nakon prvog kvartala godine imaće veće šanse da kasnije prežive negativne trendove. Pokušajte da napravite dobar balans između romantike, zabave i praktične strane života.

Vaš materijalni život biće dvostuko blagosloven, pošto imate šansu da nešto dobijete i od svog partnera tokom godine koja je pred nama. Osećaj sigurnosti će prevladati u vašem ljubavnom životu kao i kod kuće. Porodica će biti izvor snage i podrške ukoliko se vaša ljubavna osećanja pravilno kanališu.

Tokom 2018. godine Vage bi mogle bolje razumeti svoje partnere u životu, i ta ljubav će dobiti jedno novo značenje. Jupiter će vam pomoći da razvijete značajnije odnose sa svojim partnerom ove godine. Intenzivna strast i romansa će se ukrstiti. Biće nade da promenite postojeće odnose koji su za sada zategnuti. Morate raširiti krila, uzleteti i tako proširiti svoj ljubavni horizont.

Međutim, Vagama se savetuje da ne preduzimaju impulsivne akcije u ljubavi u godini koja dolazi. Partner će biti zadovoljniji više nego ikad i on ili ona će preuzeti potpunu kontrolu situacije. Odricanje od nekih loših veza omogućilo bi vam potpunu sreću i posvećenost postojećim odnosima. Preduzmite korake da pozitivno razvijete svoje ljubavne odnose ove godine.

Strelcima će tokom 2018. godine, neki važni detalji koji su relevantni za vaš ljubavni život mogu biti na čelu. Ovo će otvoriti put za svetliji i srećniji ljubavni život. Imaćete osećaj zrelosti u odnosu na vašu emocionalnu stranu. Nemojte biti impulsivni u svom ponašanju prema vašem partneru ove godine. Odmerite prednosti i slabosti pre donošenja velikih odluka u ljubavi. U ovoj godini biće vam teško zadržati posebne impulse uma i srca. Držite se podalje od neodoljivih ponuda u ljubavi i braku. Preduzmite korake prema vašoj savesti i ne dopustite da iko diktira vaš život i vaše poteze.

Dobro je vreme za rast i harmoniju u ljubavnom životu ako ste više voljni da izrazite svoja prava osećanja svom partneru ili supružniku. Na taj način ćete eventualne mutne oblake obojiti u lepše boje. Određeni vitalni susreti bi drastično promenili vaš ljubavni život ove godine, naročito ako ste sami. Ne zaboravite prošlost, živite u sadašnjosti i planirajte budućnost, sa svojim partnerom na vašoj strani. Godina je pravo vreme da ponovo otkrijete svog partnera i njegove strasti, snove i ideale u životu.

Tokom 2018. godine u ljubavnom životu Škorpija biće raznih suprotnosti i kontrasta. Držite se daleko od impulsivnih postupaka jer bi to moglo da vas pomeri daleko od vašeg partnera. Budite fleksibilni i pokušajte da prilagodite svoja osjećanja. Ove godine će biti puno topline u vašem ljubavnom životu. Pojedinci će imati pozitivan razvoj da bi se sreli i smirili sa idealnim partnerom za celi život. Samoća može ‘ubiti’ neke od Škorpija ove godine. Zbog toga je najbolje da se družite sa odgovarjućim partnerom.

Dobro je vrijeme da pružite svoje emocije partneru ili supružniku. Biće vam uzvraćeno u pozitivnom smislu. Ako ste dovoljno čestiti, to će vas odvesti na jedan novi nivo gdje ćete videti svog partnera u novoj perspektivi, a on će vam postati idealno društvo. Ova godina je odličan trenutak da ojačate veze sa partnerom, što će rezultovati intimnijim odnosima i bračnim blagoslovom za posvećene.

Ljubavni život Jarca će biti odličan ove godine, da bi mnogi od vas mogli pronaći pravu ljubav u svojim životima. Izađite iz svojih snova i uđite u stvarnost života. Skromnost i jednostavnost će vam pomoći da se nađete u vidu kod potencijalnih partnera u životu. Nemojte se razmetati novcem pred partnerom, umesto toga savetujemo vam da živite i volite u okvirima svojih sredstava. Na ovaj način, buduće nevolje će biti daleko od vas. Podelite svoja osjećanja sa partnerom. Onda biste mogli da uklonite misteriju i enigmu koja vas okružuje. Jarčevi koji nisu u vezi mogu da upoznaju nekog ko bi bio istinski partner za celi život. Vaša senzualnost i romantično raspoloženje biće podignuti na novi nivo u toku godine. Oni koji su stupili u brak ili su već bili u vezi, videće da je ova godina dobar trenutak da bolje upoznaju svoje partnere.

U ovoj 2018. godini, Vodolije bi mogle da poboljšaju kvalitet svog ljubavnog života više nego prethodnih godina. To je vreme kada će vam se još više približiti vaš partner ili supružnik. Međutim, to bi zahtevalo zbližavanje i kompromise sa vaše strane radi interesa u vašim odnosima. Vodolije koje su same bi mogle da ostvare neke potencijalne susrete ove godine. Deljenje, razgovor i briga bi bile ključne reči za taj period, ukoliko bi trebalo da zaustave talas neslaganja koji dolazi u vaš život ove godine. Smanjite nesporazume i svađe i dopustite toplini i srdačnosti da okruži vašu vezu. Otvaranje prema vašem partneru bi bilo dobar način za otklanjanje loših misli koje su kvarile odnos.

Ljubavni život Riba ove godine može biti prilično srećan. Vaš nivo senzitivnosti i emocija će sada biti na vrhuncu. Želite da ostvarite nekoliko svojih snovaali strahujete da njihovo praktično ostvarivanje može biti dovedeno u pitanje. Vaši odnosi će za sada zauzeti novi pravac, ipak držite se svojih porodičnih vrednosti i tradicija. U ovom trenutku će se od vas tražiti određena prilagođavanja u odnosu sa partnerom. Ribe koje su same mogu imati puno lepih susreta. Ali, onda nemojte brzo postupati, dobro odmerite prednosti i slabosti potencijalnog partnera pre nego što se uđete u novo prijateljstvo ili ljubavnu vezu. U slučaju da dođe do nesporazuma ili razlike u mišljenju sa vašim partnerom, razgovarajte sa njim ili njom i otklonite svu negativnost koja vas okružuje. Strast i romansa će biti u vazduhu tokom celog perioda. Na vama je da potpuno iskoristite sve to za uspeh vaše veze. Ovo će biti period kada ćete pronaći potpunije zadovoljstvo u svojoj ljubavi i bračnom životu.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *