Krakov doček Nove 2016 godine

NAPOMENA: Ovaj novogodišnji aranžman se odnosi na prethodni doček. Nemamo informacija da organizator organizuje ovaj program za doček Nove godine. Pogledajte važeća putovanja za Novu godinu.


 

Krakov doček Nove 2016. godine u magičnom gradu zadivljujuće lepote i bogate istorije… Grad kraljeva i legendi, grad čarobne atmosfere, grad mladih. Krakov će Vas oduševiti.

5 dana – 2 noćenja, autobusom
30.12.2015. – 03.01.2016.

 

1. dan, 30.12.2015. Sreda: BEOGRAD/NOVI SAD

Polazak iz Beograda oko 18:00h sa parkinga u bloku 42 na Novom Beogradu (preko puta Buvlje pijace) na uglu ulica Antifašističke borbe i Jurija Gagarina, iz Novog Sada oko 19:30 časova kod lokomotive. Noćna vožnja kroz Mađarsku i Slovačku ka Poljskoj, sa usputnim zadržavanjima zbog carinskih formalnosti i odmora.

2.dan, 31.12.2015. Četvrtak: AUŠVIC/BIRKENAU-KRAKOV

U prepodnevnim časovima dolazak u jedan od najznačajnijih simbola svetske istorije: najveći i najozloglašeniji koncentracioni logor nacističke Nemačke-AUŠVIC. Višečasovni obilazak u pratnji vodiča. U poslepodnevnim časovima dolazak u Krakov. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme i pripreme za novogodišnji doček. Individualni odlazak u centar grada na DOČEK NOVE 2016. GODINE, na glavnom trgu i ulicama Krakova. SREĆNA NOVA GODINA!!! Individualni povratak u hotel. Noćenje.

3. dan, 01.01.2016. Petak: KRAKOV

Doručak. Panoramsko razgledanje grada u pratnji vodiča: brdo Vavel sa renesansnom kraljevskom palatom i katedralom, Kraljevski put, srednjevekovni gradski trg Rinek kojim dominiraju tornjevi gotičke katedrale Svete Marije, Florijanska ulica, Florijanska kapija, Barbakan, jevrejska četvrt Kazimjež… Slobodno vreme. Povratak u hotel. Noćenje.

Doček u Krakovu

Krakov za Novu godinu

4. dan, 02.01.2016. Subota: KRAKOV- RUDNIK SOLI “ VJELIČKA“ – BEOGRAD/NOVI SAD

Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme u Krakovu ili fakultativni odlazak do Vjeličke – najvećeg rudnika soli u Evropi. Razgledanje rudnika u pratnji vodiča. Ovo fascinantno mesto datira još iz XII veka. Zadiviće Vas čudesni grad lavirinata, uskih hodnika, džinovskih pećina, podzemnih jezera pod zemljom, neverovatne akustike. U kapeli svete Kinge na dubini od 101 m, redovno se održavaju koncerti simfonijskog orkestra Krakova. Sa svoda se spušta pet prekrasnih lustera izgrađenih od soli i kristala, koji igrom svetlosti i senke, uz odsjaj soli svuda po zidovima, daju nestvarno čaroban prizor. Tu su i najstariji muzej rudarstva na svetu, restorani, skulpture od soli … Povratak u Krakov. Polazak u Srbiju u kasnim večernjim časovima.

5.dan, 03.01.2016. Nedelja: NOVI SAD/BEOGRAD

Dolazak u Novi Sad / Beograd u jutarnjim časovima. Kraj programa.

Cena novogodišnjeg aranžmana po osobi

 • 109 €

U cenu novogodišnjeg aranžmana su uračunati

 • Prevoz autobusom turističke klase
 • Smeštaj u hotelu sa 3* (Quality System Hotel Krakow 3*) – u 1/2 i 1/3 sobama
 • Troškovi organizacije i vođenje aranžmana
 • Usluge vodiča tokom puta

U cenu aranžmana nisu uračunati

 • Obavezna doplata za obilazak Aušvica – 20 € (plaćanje se vrši vodiču u autobusu)
 • Fakultativni obilazak rudnika soli Vjelička – 25 €
 • Putno zdravstveno osiguranje (grupno): deca od 6 meseci do 18. godina – 4,5 €; lica od 18 do 70 godina – 6 eura; lica od 70 do 80 godina 10 eura)
 • Ulaznice za kulturno istorijske spomenike
 • Individualni troškovi

Način i uslovi plaćanja novogodišnjeg aranžmana

U dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke – Banca Intesa na dan plaćanja

 • Prilikom rezervacije akontacija u iznosu od 30%, ostatak najkasnije 15 dana pre puta (gotovinski ili platnim karticama)
 • Prilikom rezervacije akontacija u iznosu od 30%, ostatak u jednakim mesečnim ratama (maks. 2 rate nakon puta). Rate dospevaju svakog 15-tog u mesecu. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana, koji se ispisuju u bodovima. Jedan bod = jedan euro obračunava se po kursu na dan uplate rate po prodajnom kursu Banca Intesa.

Doplate i popusti

 • Doplata za jednokrevetnu sobu: 40€ (jednokrevetne sobe se rade na upit)
 • Deca do dve godine besplatno uz dve punotplative osobe (imaju mesto u autobusu, nemaju ležaj u hotelu)
 • Ne postoji mogućnost umanjenja za sopstveni prevoz

Hotel u Krakovu

Kontakt organizatora novogodišnjeg putovanja *

NAPOMENA: Ovaj novogodišnji aranžman se odnosi na prethodni doček. Nemamo informacija da organizator organizuje ovaj program za doček Nove godine. Pogledajte važeća putovanja za Novu godinu.


 

NAPOMENE

Kalkulacija je rađena na bazi 55 putnika. Minimum za realizaciju fakultativnih programa je 30 putnika. Putnici koji nisu državljani Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju i kroz koje putuju. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Organizator zadržava pravo promene redosleda pojedinih sadržaja u programu. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Rok za prijavu: do popune slobodnih mesta, broj mesta ograničen. Kod autobuskih aranžmana predviñene su pauze radi usputnog odmora na oko 3-4 sata vožnje. Zaustavljanja su na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, a u zavisnosti od uslova na putu i raspoloživosti kapaciteta stajališta. Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviñenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviñenog za obilazak…) Preporuka je da se putnici sa crvenim pasošima sami informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropske unije (potrebna novčana sredstva za boravak, putno zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) na internet stranici Delegacije Evropske Unije u Srbiji ili u ambasadi ili u konzulatu zemlje u koju putuju. Ukoliko putnik ne poseduje dokumenta i finansijska sredstva, agencija Astra Tours 021 doo neće snositi odgovornost zbog eventualnih dodatnih troškova putnika ili u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju Evropske unije.

Deli