HARIS DŽINOVIĆ – NOVOGODIŠNJI KONCERT 27. decembar, Sava centar

Muzičar, tekstopisac, kompozitor, ali nadasve vrhunski pevač čiji neprolazni hitovi svaki put ispune dušu emocijom Haris Džinović, nastupiće na sceni Sava Centra gde će svoje druženje sa beogradskom publikom provesti uz pesme koje plene dušu i koje su ispunjene nabojom emocija.

Njegov moćan glas decenijama očarava publiku. On je jedinstvena pojava na muzičkoj sceni – hit mejker, instrumentalista i pevač, čije pesme su “ušle u narod“. Uz njih se merači, raduje, tuguje, sanja, zaljubljuje, rastaje…

Prvi je umetnik sa ovih prostora koji je autentičnu cigansku muziku, jednostavnošću aranžmana i načinom izvođenja, približio narodu što se kasnije pretvorilo u opšti trend. Prodao je milionske tiraže i od Beograda do Zagreba napunio sve dvorane koje postoje.

Harisovim raskošnim glasom oduševljavali su se svetski velikani: Monserat Kabalje, Džordž Majkl, Elton Džon, Sting, Džeger, Džek Nikolson… a naša publika će imati priliku da na novogodišnjim koncertima uživa u Harisovom glasu i pesmama za srce i dušu.

Da otvorenog srca i nasmejane duše uđete u novu 2018. godinu!

Cene ulaznica: 1700, 2000, 2200 i 2500 dinara

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *