ExKLUZivna BeoGRADSKA ŽURKA 2016

Excluzivna Beogradska Žurka Doček Nove Godine

NAPOMENA: Nemamo informacija da ovaj organizator i ove godine organizuje doček Nove godine. Pogledajte važeće novogodišnje ponude za doček u Beogradu.


 

 

Vračar Rocks! u saradnji sa Music Connection i Showtime predatavlja exKLUZivnu (beo)GRADSKU novogodišnju žurku za doček 2016, 31.12. u 21h u bivšoj robnoj kući Kluz, preko puta Beograđanke i SKC-a (Masarikova 4)!

Oživljamao duh kućnih žurki – simbola intimnog prijateljskog Beograda!

Rokamo na LIVE stage-u!

Đuskamo uz najveće hiotove na DJ stage-u!

Očekuje nas doček koji se može nazvati i „3 u 1“, jer se po ceni samo jedne ulaznice, na 1.000 kvadrata odigravaju dve žurke i koncert!

Doček 2016 koji se pamti zauvek – uz ozbiljno rokanje i ležerno gruvanje, uz specifičan beogradski vajb!

Simboli kulturnog Beograda, Uroš Đurić i Srđan Žika Todorović, anđeo i đavo gradske ekipe, pripremaju poseban novogodišnji DJ set, a njima će se pridružiti Hornsman Coyote, Indie-go!, Bege Fank (Lou Benny + DJ BKO), Uroš Milovanović (Studio B) & Nebojša Intruder (Navigatorz DJ Team).

Uz dobar gruv ide i pošteno rokanje na live stage-u!

Koncerte u prazničnom štimungu prirediće nikad aktuelniji IrieFm Beograd, uvek atraktivna Zemlja gruva, ali i riznica najvećih rokenrol hitova – Acoustic Strings!

exKLUZivna (beo)GRADSKa žurka nema alternativu!

Ulaznice po promotivnoj ceni od svega 1.000 dinara, biće dostupne od četvrtka, 10. decembra, na svim Eventim prodajnim mestima.

Deli