Brod restoran Flamingo: Nova godina 2017

Pozivamo Vas da Novu 2017. godinu dočekate u fantastičnom ambijentu broda Flamingo, za nezaboravan provod u najluđoj noći će se pobrinuti bend Avala Grand & Bucka. Program  je po principu “ALL INCLUSIVE”* po ceni od 40 evra.

 

U jedinstvenom ambijentu, sa Vama najdražim prijateljima uz sjajnu muziku i izuzetnu ponudu hrane pridružite nam se za doček 2017. godine. Zajedno ćemo se pobrinuti da to bude noć za pamćenje i najlepše mesto za doček Nove godine u Beogradu.

Brod restoran Flamingo se nalazi na idealnom mestu u krugu Beogradskog Sajma i savršen je za organizaciju proslava. U prelepom ambijentu i uz naš bend Avala Grand & Bucka kao vaše domaćine, imate garanciju da ćete ovaj doček Nove godine dugo pamtiti.
Utiskom na našem brodu dominira najlepši pogled na Beograd noću, u gradu na ušću uživajte u najboljem što on može da ponudi a to je provod na reci. Sa našeg broda Flamingo ispratite i veliki ponoćni vatromet!

 

* ALL INCLUSIVE * uključuje bogato predjelo, glavno jelo i desert, sva domaća pića, vinjak, pelinkovac, rakije od šljive, dunje, kruške, crveno, belo i vino roze, piva Zaječarsko i Amstel, Next sokovi jabika i narandža, Koka-kola, Fanta, Schweppes, Knjaz Miloš, Aqua Viva i još puno toga…

www.brodflamingo.rs

 

 

Deli