Doček Nove 2016. godine na Trgu u Beogradu – program

Doček Nove Godine Trg Beograd

Doček Nove 2016. godine u Beogradu na Trgu Republike je ona jedna noć koja se željno očekuje čitave godine. Pogledajte program ko nastupa za doček na Trgu u Beogradu za doček 2016.

Ispred Narodne skupštine u Beogradu za doček Nove 2016. godine nastupiće Lepa Brena i Tropiko Bend. Iznenađenje je nastup Stivena Sigala, popularnog američkog glumca, koji će prisutne zabavljati sa svojim bluz bendom.

Beograd je već okićen u prazničnom maniru. Nova godina samo što nije, a izuzetno interesovanje za klubove i splavove u Beogradu ne jenjava. Sve je više stranih turista koji posećuju naš grad i žele da se dobro zabave.

Tako i kafane u Beogradu, a i restorani spremaju odlične programe za doček 2016. godine. Svega tu ima, od neograničenog pića i hrane, do nastupa poznatih zvezda, DJ-eva i rock svirki. Tu je i novogodišnji program za najmlađe beograđane.

Međutim, iako su gradovi u regionu objavili ko nastupa na trgovima i po kojoj ceni, grad Beograd će doček Nove godine 2016. slaviti četiri dana. Tako će 29. decembra nastupiti bend Miligram, dok će 30. decembra u sredu nastupiti bend Van Gog i popularni Đule, nakon koga će nastupiti čuveni pevač Željko Joksimović.

Na sam doček, dakle, 31. decembra, nastupiće Tropiko Bend, Lepa Brena i Stiven Sigal, dok će za reprizu Nove godine nastupiti Svetlana Ceca Ražnjatović! Nadamo se da će nas poslužiti vreme.

Kome nije do smrzavanja, gužve, polivanja pićem, pijanih posetilaca, mogućih incidenata i smatraju da je Nov godina, ipak, manifestacija koju treba proslaviti u intimnijoj atmosferi, verovanto će pogledati neku od mnogobrojnih ponuda za doček Nove godine u Beogradu.