Depo Magacin Central Dance Event 2016

Depo Magacin Doček Nove Godine

NAPOMENA: Nemamo informacija da ovaj organizator i ove godine organizuje doček Nove godine. Pogledajte važeće novogodišnje ponude za doček u Beogradu.


 

 

Ako je vaša vizija dočeka Nove 2016. godine đuskanje na najvećem rejvu u gradu, onda je Novogodišnji Central Dance Event žurka na kojoj morate biti u “najluđoj noći”! Lineup ne može biti bolji – pored Kamrana Sadeghija, u Novogodišnjoj noći sa vama će biti i moćna domaća četvorka u sastavu Marko Nastić, Marko Milosavljević, Dejan Milićević & Vladimir Dragaš. A reprizu dočeka Beograđani će provesti uz sjajnog Ernana Katanja!

Muzika za doček

Hedlajner u Novogodišnjoj noći biće Kamran Sadeghi, američki DJ, producent i umetnik u kombinovanju elemenata klupskog “svetog trojstva”: muzike, akustike i rasvete.

Zajedno sa Nastićem, Milosavljevićem, Milićevićem i Dragašem, Sadeghi će nas povesti na magično putovanje iz stare u Novu 2016 godinu, kroz harmoniju zvuka i ritma – a posle dužeg vremena Nastić i Milićević “vrteće” back2back.

Repriza Nove godine

Samo dan kasnije, na reprizi Nove godine u Magacinu Depo nastupiće argentinski DJ mag Hernan Cattaneo! Katanjo je jedan od omiljenih DJ-eva stanovnika naše prestonice. Svaki njegov gig Beograđani dugo pamte i prepričavaju, a za ovaj nastup uvek se traži karta više. Baš takav slučaj bio je u februaru ove godine kada je Katanjo gostovao u Beogradu, a priliku da ponovo osete ovo neverovatno klupsko iskustvo naši klaberi imaće već prvog dana nove 2016. godine u Magacinu Depo. Zajedno sa Katanjom nastupiće predstavnik “stare škole” DJ Aćim, sjajni crnogorski DJ i producent Audiostorm, kao i “prva dama” beogradskog klabinga Lea Dobričić.

Cena

Ulaznice za ova dva spektakla nalaze se u pretprodaji na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa – regularna pojedinačna karta za Doček 2016 košta 1.200 dinara, dok je cena VIP ulaznice 1.600 dinara; regularna pojedinačna karta za Reprizu košta 1.400 dinara, a cena VIP karte za Reprizu iznosi 1.800 dinara. Naravno, u prodaji su i kompleti – komplet regularna karta za Doček 2016 i Reprizu košta 2.300 dinara, a cena komplet VIP ulaznice za oba eventa iznosi 3.100 dinara.

Deli