Bukurešt doček Nove 2016. godine sa posetom zamku grofa Drakule

Bukurešt Doček Nove Godine

NAPOMENA: Ovaj novogodišnji aranžman se odnosi na prethodni doček. Nemamo informacija da organizator organizuje ovaj program za doček Nove godine. Pogledajte važeća putovanja za Novu godinu.


 

Doček Nove godine u Bukureštu sa posetom Brašovu i zamku grofa Drakule. Uživajte kroz šetnju u sređenim parkovima i slikovitim bulevarima kao i panoramskim razgledanjem palate Parlamenta, koja je jedna od najvećih zgrada na svetu, Trijumfalne kapije, Palate pravde. Nakon toga odlazak do gradića Brašov u kojem se mogu posetiti brojne crkve, trgovi, palate, parkovi, barokne fasade. Potom idemo do zamka Bran poznatijeg kao Zamak Grofa Drakule.

Bukurešt – Brašov – Bran
30.12.2015. – 03.01.2016
5 dana, 2 noćenja

1. dan, 30.12.2015. Sreda, Beograd/Novi Sad

Polazak iz Novog Sada u večernjim časovima sa parkinga kod Lokomotive i iz Beograda sa parkinga u bloku 42 na Novom Beogradu (preko puta Buvlje pijace) na uglu ulica Antifašističke borbe i Jurija Gagarina. Noćna vožnja kroz Srbiju i Rumuniju uz pauze po potrebi. (tačno vreme polaska znaće se dva dana pred put)

2. dan, 31.12.2015. Četvrtak, Bukurešt

Dolazak u Bukurešt u jutarnjim časovima. Šetnja lepo uređenim parkovima i slikovitim bulevarima panoramsko razgledanje: palate Parlamenta, koja je jedna od najvećih zgrada na svetu, Trijumfalne kapije, Palate pravde… Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Individualni doček Nove 2016. godine. SREĆNA NOVA GODINA! Individualni povratak u hotel. Noćenje.

3. dan, 01.01.2016. Petak, Bukurešt

Doručak. Šetnja centrom Bukurešta. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost fakultativnog odlaska u posetu Parlamentu. Nakon obilaska slobodno vreme za šoping i individualne aktivnosti. Noćenje.

4. dan, 02.01.2016. Subota, Bukurešt/Brašov

Doručak. Nakon doručka odlazak do gradića Brašov u kojem se mogu posetiti brojne crkve, trgovi, palate, parkovi, barokne fasade. Grad koji je sam po sebi atrakcija, čine da Brašov polako budi znatiželju ljudi širom sveta. Ulice koje pričaju istoriju, znamenitosti na svakom koraku koje ostaju u sećanju, moderni kafići i restorani. Sve to nam nudi Brašov. Nakon razgledanja grada, slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost fakultativnog odlaska do zamka Bran, poznatiji kao Zamak Grofa Drakule. Po završetku razgledanja polazak za Srbiju. Noćnja vožnja kroz Rumuniju ka Srbiji.

5. dan, 03.01.2015. Nedelja, Bukurešt/Beograd/Novi Sad

Dolazak u Srbiju u jutarnjim časovima na mesto polaska.

Cena novogodišnjeg putovanja

 • 99€ (po osobi u dinarskoj protivvrednosti)

U cenu novogodišnjeg aranžmana su uračunati

 • prevoz autobusom turističke klase
 • smeštaj u hotelu sa 3* u 1/2 sobama na bazi dva noćenja sa doručkom
 • troškovi organizacije i vođenje aranžmana
 • usluge vodiča tokom puta.

U cenu aranžmana nisu uračunati

 • putno zdravstveno osiguranje (grupno:deca do 18 god. 3€, odrasli 6€ i osobe od 70-80 god. 12 € )
 • fakultativni obilasci i ulaznice
 • individualni troškovi putnika

Fakultativa

 • Zamak Bran 25€

Način i uslovi plaćanja

U dinarskoj protivrednosti po prodajnom kursu Banca Intese na dan plaćanja prilikom rezervacije akontacije u iznosu od 30%, ostatak u jednakim mesečnim ratama (maks. 3 rate nakon puta). Rate dospevaju svakog 15-tog u mesecu. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana, koji se ispisuju u bodovima. Jedan bod jednako jedan euro, obračunava se po kursu na dan uplate po prodajnom kursu Banca Intese.

Doplate i popusti

 • Doplata za 1/1 sobu 40% od ukupne cene aranžmana
 • Deca do 2 godine besplatno uz dve punoplative osobe (nemaju mesto u autobusu, nemaju ležaj u hotelu)
 • Gradske takse se plaćaju na recepciji u hotelu.

Hotel u kojem najčešće smeštamo goste u Bukureštu

NAPOMENE

Kalkulacija je rađena na bazi 55 putnika. Minimum za realizaciju fakultativnih programa je 30 putnika. Putnici koji nisu državljani Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju i kroz koje putuju. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Organizator zadržava pravo promene redosleda pojedinih sadržaja u programu. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Rok za prijavu: do popune slobodnih mesta, broj mesta ograničen. Kod autobuskih aranžmana predviñene su pauze radi usputnog odmora na oko 3-4 sata vožnje. Zaustavljanja su na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, a u zavisnosti od uslova na putu i raspoloživosti kapaciteta stajališta. Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviñenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviñenog za obilazak…) Preporuka je da se putnici sa crvenim pasošima sami informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropske unije (potrebna novčana sredstva za boravak, putno zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) na internet stranici Delegacije Evropske Unije u Srbiji ili u ambasadi ili u konzulatu zemlje u koju putuju. Ukoliko putnik ne poseduje dokumenta i finansijska sredstva, agencija Astra Tours 021 doo neće snositi odgovornost zbog eventualnih dodatnih troškova putnika ili u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju Evropske unije.

Kontakt organizatora novogodišnjeg putovanja *

NAPOMENA: Ovaj novogodišnji aranžman se odnosi na prethodni doček. Nemamo informacija da organizator organizuje ovaj program za doček Nove godine. Pogledajte važeća putovanja za Novu godinu.


 

Deli