BEOGRADSKA ZIMA 2018

BG zima, koja počinje 1. decembra, a trajaće puna dva meseca, obuhvatiće niz manifestacija, kako za decu, tako i za odrasle. Biće i nekih novijih manifestacija, ali i starih za koje su građani pokazali veliko interesovanje. Ipak, sve je još u pripremi – kaže Nataša Ilić.

Jedan od sinonima Nove godine u Beogradu, drvene kućice na Trgu republike, ponovo će činiti centralni praznični kutak gde će se prodavati suveniri, novogodišnji nakit, ukrasi, topli napici i slatkiši.

Trg otvorenog srca godinama privlači pažnju Beograđana, pa će i ove godine biti verovatno jedno od najposećenijih mesta u prestonici. Turistima je cela zamisao takođe interesantna jer tu mogu popiti kuvano vino, ali i pazariti autentične proizvode iz Srbije – kažu iz CEBEF-a.

Na Trgu bajki će se kao i prošle godine svakodnevno organizovati predstave srpskih narodnih bajki, biće postavljene i tezge na kojima će se predstavljati stari srpski zanati i rukotvorine, kao i malo lutkarsko pozorište.

Ceo program će biti najavljen tek nekoliko dana ranije.

Poznato je da će po prvi put biti organizovan bal za penzionere u Domu Vojske Srbije i da će jedna bina biti postavljena ispred tržnog centra Rajićeva u Knez Mihailovoj ulici. Za najmlađe će biti najaktraktivniji fan park na Beogradskom sajmu.

Detaljan program možete pogledati ovde

One Ping

  1. Pingbek: Božićno seoce kod Hrama Svetog Save 04 - 28.01.2018 | Docek Nove Godine 2018

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *