Beč doček Nove godine 5 dana 2 noćenja

Beč Doček Nove Godine

NAPOMENA: Ovaj novogodišnji aranžman se odnosi na prethodni doček. Nemamo informacija da organizator organizuje ovaj program za doček Nove godine. Pogledajte važeća putovanja za Novu godinu.


 


 

Beč doček Nove godine 2016. – Poslednjih dana stare godine, carski Beč se pretvara u pravu novogodišnju pozornicu. Tog 31. decembra stari deo grada postaje mesto slavlja: deset postavki sa raznovrsnim muzičkim programima, valcerom, gastronomskim specijalitetima, kuvanim vinom i punčom. Sve to, začinjeno našim dobrim raspoloženjem, šampanjcem u ponoć i spektakularnim vatrometom iznad Pratera, učiniće da uđemo u Novu godinu u Beču na najlepši mogući način. Kako su nekad činili carevi i valcer-kraljevi, ove godine ćemo učiniti mi!

30. decembar 2014 – 03. januar 2016.

 

1. dan. 30.12.2015. Sreda: Beograd/Novi Sad

Polazak iz Beograda u 21:00h sa parkinga preko puta Buvlje pijace (Novi Beograd – ugao ulica Jurija Gagarina i Antifašističke borbe), a iz Novog Sada u 22:30h kod Lokomotive (tačno vreme polaska proveriti u agenciji dva dana pred put). Vožnja kroz Mađarsku i Austriju sa kraćim usputnim puzama radi odmora do Beča.

2. dan. 31.12.2015. Četvrtak: Beč

Dolazak u Austriju u ranim jutarnjim časovima. Ukoliko na graničnom prelazu ne bude dužih zadržavanja, planirana je poseta poznatom Pandorfu, outlet tržnom centru sa preko 150 radnji koje se prostiru na 37.000 m2. Nastavak putovanja ka „carskoj Vieni“. Po dolasku u grad razgledanje grada uz pratnju vodiča na srpskom jeziku, panoramski: Neu City, Prater, Ring: Urania, Opera, Albertina, Naturhistorische i Kunsthistorische Museum, Hofburg, Parlament, Burgteatar, Rathaus, Votivkirche; Karlsplatz, Musikverein, Secession, zatim šetnja centrom grada do glavne ulice Kertner strasse i katedrale Stephansdom. Smeštaj u hotel. U večernjim časovima, organizovan odlazak na doček Nove Godine kod Rathaus-a i na ulicama Beča uz bogat muzički i zabavni program. Preporučujemo odlazak do Pratera, gde se priređuje spektakularni vatromet u ponoć. SREĆNA NOVA GODINA!!! Povratak u hotel. Noćenje.

3. dan. 01.01.2016. Petak: Beč

Doručak. Nakon doručka, odlazak do grada i nastavak razgledanja. Slobodno vreme za posetu nekom od mnogobrojnih muzeja, šoping ili uživanje u čuvenoj Saher torti i Melange kafi. Fakultativni odlazak do dvorca Belvedere – rezidencije Eugena Savojskog, jednog od najlepših baroknih kompleksa na svetu, u kome se danas nalazi nacionalna galerija Austrije. Zatim odlazak do Hunderwasser haus-a, arhitektonskog ostvarenja neobičnog umetnika, potom na Dunavski toranj (Donauturn) – najvišu građevinu Beča na čijem se vrhu nalazi rotirajući restoran iz kog se pruža veličanstven pogled na grad. Povratak u hotel. U večernjim časovima fakultativni odlazak u tradicionalnu bečku kafanu, na večeru uz austrijske specijalitete i muziku. Povratak u hotel. Noćenje.

4. dan. 02.01.2016. Subota: Beč

Doručak. Nakon doručka napuštanje hotela. Fakultativni odlazak do čuvenog dvorca Schönbrunn (obavezna rezervacija prilikom prijave, broj mesta ograničen), jedne od najpoznatijih carskih palata sveta, razgledanje carskih prostorija i odaja uređenih po ukusu Marije Tereze u XVIII veku. Šetnja parkom koji okružuje dvorac. Slobodno vreme do popodnevnih časova, kada je planiran povratak za Srbiju. Vožnja kroz Austriju i Mađarsku.

5. dan. 03.01.2016. Nedelja: Novi Sad/Beograd

Dolazak u Novi Sad i Beograd u jutarnjim časovima na mesto polaska.

Cena novogodišnjeg aranžmana

 • 145€ po osobi

Cena novogodišnjeg aranžmana obuhvata

 • Prevoz autobusom turističke klase (AC, DVD)
 • Smeštaj u hotelu 3*, u gradu u 1/2 sobama na bazi 2 noćenja sa doručkom – doručak kontinentalni švedski sto
 • Obilasci prema programu novogodišnjeg putovanja
 • Usluge licenciranog vodiča i organizacije novogodišnjeg putovanja

Cena aranžmana za Novu godinu ne obuhvata

 • Obavezno međunarodno putno zdravstveno osiguranje plaća se u agenciji (grupna polisa osiguranja: deca od 6 meseci do 18. godina – 3€; lica od 18 do 70 godina – 6€; lica od 70 do 80 godina 12€)
 • Fakultativni obilasci i ulaznice (deca od 2 do 12 godina ostvaruju popust od 20% na izlete)
  • Belvedere + Hundertwasser haus + Dunavski toranj – 20€
  • Dvorac Schönbrunn – 25€ (sa ulaznicom za svih 40 soba/Grand tour)
  • Večera u nacionalnom restoranu – 26€
 • Paket sva 3 izleta – 65€

Popusti i doplate

 • Doplata za 1/1 sobu – 55€
 • Popusti za decu, važe uz dve punoplatežne osobe
  • 1 dete od 0-5,99: plaća 50€ (ima mesto u autobusu, nema sopstveni ležaj)
  • 1 dete od 6-11,99: plaća 65€ (ima mesto u autobusu, ima sopstveni ležaj-krevet na sprat)
 • Za stranke koje koriste sopstveni prevoz cena aranžmana se umanjuje za 20€
 • Takođe, za stranke sa sopstvenim prevozom postoji mogućnost produženog boravka uz doplatu (na upit)

Način i uslovi plaćanja novogodišnjeg aranžmana

U dinarskoj protivrednosti po prodajnom kursu Banca Intese na dan plaćanja
Prilikom rezervacije akontacije u iznosu od 30%, ostatak u jednakim mesečnim ratama (maks. 3 rate nakon puta). rate dospevaju svakog 15-tog u mesecu. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana, koji se ispisuju u bodovima. Jedan bod jednako jedan euro, obračunava se po kursu na dan uplate po prodajnom kursu Banca Intese.

Opis hotela za Novu godinu

IBIS Budget Wien Sankt Marx HOTEL – Lanac evropskih hotela. Ima ih oko 420 u Evropi. Moderni, čisti, funkcionalni, na dobrim lokacijama. Hotel iz ponude je moderan hotel, sa komfornim sobama. Od ovog hotela do strogog centra grada i hotela Saher ima svega 4 km. U neposrednoj blizini nalazi se metro stanica. Hotel ima recepciju, garažu, restoran u kome se služi doručak, internet u lobiju, kao i u sobama (besplatno za goste hotela). Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom, kontinentalni doručak – samoposluživanje. Svaka soba ima tuš/WC i plazma TV, wi-fi internet.

Kontakt organizatora novogodišnjeg putovanja *

NAPOMENA: Ovaj novogodišnji aranžman se odnosi na prethodni doček. Nemamo informacija da organizator organizuje ovaj program za doček Nove godine. Pogledajte važeća putovanja za Novu godinu.


 

(*) – Prilikom kontakta pozovite se na sajt Doček Nove godine

 

ORGANIZATOR Licenca OTP br.51 od 02.02.2010. / BD.132472/2008 od 27.11.2008.

 

NAPOMENE

Kalkulacija je rađena na bazi 55 putnika. Minimum za realizaciju fakultativnih programa je 30 putnika. Putnici koji nisu državljani Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju i kroz koje putuju. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Organizator zadržava pravo promene redosleda pojedinih sadržaja u programu. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Rok za prijavu: do popune slobodnih mesta, broj mesta ograničen. Kod autobuskih aranžmana predviñene su pauze radi usputnog odmora na oko 3-4 sata vožnje. Zaustavljanja su na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, a u zavisnosti od uslova na putu i raspoloživosti kapaciteta stajališta. Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviñenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviñenog za obilazak…) Preporuka je da se putnici sa crvenim pasošima sami informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropske unije (potrebna novčana sredstva za boravak, putno zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) na internet stranici Delegacije Evropske Unije u Srbiji ili u ambasadi ili u konzulatu zemlje u koju putuju. Ukoliko putnik ne poseduje dokumenta i finansijska sredstva, agencija Astra Tours 021 doo neće snositi odgovornost zbog eventualnih dodatnih troškova putnika ili u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju Evropske unije.

Deli