6 pravila za doček Nove godine

Pravila za Doček Nove Godine

Doček Nove godine je svaki put ista gnjavaža. Šta ima u Beogradu za Novu godinu? Gde izaći? Klub, splav, kafana, restoran ili na Trg? Nova godina je najprecenjenije veče u godini i zato pratite ovih 6 pravila da bi opstali u novogodišnjoj noći.

1. Pomirite se s tim da će doček biti prosečan ili malo iznad toga

Nemojte imati velika očekivanja za doček. Obično od velikih očekivanja ne bude ništa i nakon toga samo može uslediti razočarenje. Zato, krenite lagano i opušteno. Ako se nešto spektakularno desi, desiće se.

2. Ako izlazite, stvarno „izađite” na doček

Da, Nova godina je najluđa noć, ali ne očekuje da ćete se dobro provesti ako je dočekate kod kuće ili u nekom preterano otmenom mestu. Nađite sebi mesto za doček u Beogradu, ponuda je velika i idite s namerom da se provedete, ali pogledajte prvo pod tačkom 1.

3. Ne budite smarač filozof na dočeku

Doček je veče kada Nova godina ne trpi likove koji opterećuju druge. Ne budite onaj koji ne nalakti na šank i započinje teške teme ili besmislene rasprave o životu. Dajte sebi malo oduška i, što je najbitnije, pustite druge da se provode u novogodišnjoj noći.

4. Izbegavajte novogodišnje želje tzv. odluke (rezolucije)

Pazite šta želite za Novu godinu, ali je najbolje da ne poželite ništa. Verovatno ćete zaboraviti šta ste poželeli i samo ćete se opteretiti. Na život teško da se može uticati željama.

5. Ne mislite da ćete upoznati nekog specijalnog na dočeku

Jeste da Nova godina deluje romantično, ali budite s obe noge na zemlji. Ako upoznate nekoga nemojte misliti da je to ljubav za ceo život. Imajte na umu da se za doček svi preterano skockaju, a i predstavljaju se u lažnom svetlu. Ako nikoga ne upoznate, nema veze. Imate još 364 dana u godini za to.

6. Obeznanite se od alkohola

Videćete da pomaže da vam veče prođe fenomenalno. Probajte koktele.