Restoran Atos Nova godina 2016

NAPOMENA: Nemamo informacija da ovaj organizator i ove godine organizuje doček Nove godine. Pogledajte važeće novogodišnje ponude za doček u Beogradu.


 

 

Restoran ATOS – Ponuda za Doček Nove godine 2016.

Sa prijateljima, uz atmosferu za pamćenje i naš trud da vam ispunimo želje i da se lepo osećate, proslavimo zajedno doček Nove godine 2016.

Restoran Atos se nalazi u blizini hotela Nacional, na adresi Surčinski put BB. Restoran tradicionalne kuhinje u kome se organizuje veliki broj svadbi, proslava i drugih vrsta svečanosti.

Restoran nije izdat za doček Nove godine već ga radi standardna i uigrana postava – a sve u cilju da se naši gosti divno provedu. Restoran Atos poseduje parking.

Restoran Atos poseduje dugu tradiciju u ugostiteljstvu, naročito zahvaljujući vrhunskom osoblju koje godinama usavršava svoje kvalitete.

https://www.youtube.com/watch?v=vUbtJL6SEBI

Muzika u novogodišnjoj noći

Nevena Medošević i Spomenari bend (Hitovi domaće, zabavne i narodne muzike)

Piće

Svo domaće alkoholno i bezalkoholno piće tokom cele večeri, a svo strano piće po promotivnim cenama npr. viski Ballantines 0.7l – 1.500 rsd.

Hrana

Komplet večera (hladno predjelo, glavno jelo + salata i dezert)

Cene za Doček Nove Godine

  • 40€ za Svečanu salu – kapaciteta od 150 mesta
  • 35€ za VIP salu – kapaciteta od 50 mesta
  • 30€ za Lovačka sala – kapacizeta od 50 mesta

Informacije i rezervacije u vezi dočeka

NAPOMENA: Nemamo informacija da ovaj organizator i ove godine organizuje doček Nove godine. Pogledajte važeće novogodišnje ponude za doček u Beogradu.


 

Prilikom kontakta pozovite se na sajt Doček Nove godine! Hvala 🙂

Prodaja karata u restoranu svakim danom od 15-21h

Deli