NAJPOPULARNIJA MUŠKA FRIZURA za novogodišnju noć 2018

 

Ukoliko još uvek imate dilema oko odabira vašeg izgleda za najluđu novogodišnju noć 2018, za vas smo izdvojili frizuru koja se definitivno proslavila ove sezone i zadominirala muškim svetom.

Za sve muškarce koji preferiraju dužu stilizovanu kosu Kvif frizura je pravi HIT. Popularizovana u 50-im godinama prošlog veka ova frizura je elegantna, muževna i učiniće da izgledate kao pravi zavodnik i šarmer.

Kosa treba da se šiša makazama, ali na temenu treba da bude srednje dužine. Šiške naročito treba da budu dugačke, kako biste mogli da ih prebacujete unazad ili na stranu. Tako ćete postići zavodljiv izgled kojim se možete igrati na različite načine.

Najpoznatija slavna ličnost koja trenutno nosi ovakvu frizuru je Dejvid Bekam i on je dokazao da je ovo savršena muška frizura. Ono što je najbolje kod ove frizure jeste to što svakog dana može izgledati drugačije. Lako se održava i zbog nje nećete morati da idete često kod frizera. Potrebno je samo da imate malo kreme za kosu i malo mašte, kako biste uspeli da kreirate svoju omiljenu verziju ove frizure.

Devojke su takođe dale svoje mišljenje vezano za ovu frizuru i rekle su da su oduševljene sa muškarcima koji je nose. One kažu da su muškarci sa kviz frizurom neverovatno seksi i da deluju eleganto i džentlmenski.

Ako želite da promenite svoj stil i izgled, da budete moderni i zavodljivi u novogodišnjoj noći, onda vam savetujemo da promenite svoju frizuru i da to bude upravo seksi kviz.

Izvor: Muskimagazin.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *